500W +80 plus PSU ve GTX 780 ti classfied Uyumu

oguzdj5555

Hectopat
Daha fazla  
Peki teşekkürler ama güç kaynağı değişe değişe güç kaynağı doldu ev :D ondan bunu satmadan değişemem.Beni idare eder mi 2 3 ay oyun oynaya bilir miyim bu süreçte.

Peki çok teşekkür ederim ilginiz için.

@Mehmet Karadayı Bu nasıl bir üsluptur yahu? Sizden büyük bir insanla nasıl böyle konuşuyorsunuz? Evet FX 4100 ile GTX 780 Ti hiç uyumlu değil fakat konuşma tarzınız bu sistemden daha vasat. Kendinize çeki düzen verin.
Bir sorum daha olacak sadece işlemciyi değiştirsem darboğaz olmaz değil mi ya ne anakart sıkıntı yaratmaz herhalde ekran kartına

Yapar. Fakat siz aldım dediniz. Bende müdahale etmedim. FX4 4100 Gerçek anlamda kötü bir işlemci. Alınabilecek en son işlemci gibi. FX 8300 falan olsaydı bir şey demezdim. Ayrıca sistemi daha almadıysanız size yeni bir şeyler önerebilirim. DDR4 Tabanlı bir sistem.

Yapar. Fakat siz aldım dediniz. Bende müdahale etmedim. FX4 4100 Gerçek anlamda kötü bir işlemci. Alınabilecek en son işlemci gibi. FX 8300 falan olsaydı bir şey demezdim. Ayrıca sistemi daha almadıysanız size yeni bir şeyler önerebilirim. DDR4 Tabanlı bir sistem.

Bütçe ona göreydi ve ve ikinci el sistem. Ekran kartı da sonradan çıktı yoksa bu kadar yüksek ekran kartı düşünmüyordum bu sistemi değiştirmek zorunda mıyım peki hiç bir kurtarır yanı yok mu kasa ya 3 fan aldım ısınmaz diye tahmin ediyorum ve bu sisteme GTX 1060 3 GB alsam olur mu

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı