500W +80 plus PSU ve GTX 780 ti classfied Uyumu

Anladım ya ne ana kartı değiştirmeme gerek yok işlemciyi değiştirirseniz kurtarır diyorsunuz peki FX 6300 olmaz mı?

FX 6300 kullanan arkadaşım var. Fazla memnun değil. Zaten AMD'nin çekirdek anlayışı farklı. Normalde gerçek çekirdekler ikiye bölünerek çalışıyorlar. Vaziyet böyle olunca FX 6300'de 6 çekirdekli oluyor. En az o kart için FX 8350 ve civarı işlemci gerek. Böyle oynatır mı? Oynatır. Fakat tam performans alamazsınız.

Allahım sen sabır ver :D. İşte diyorum ya eline her mouse'yi alan "PC" uzmanından öte oluyor resmen ya 2016 nın Türkiye' sinde :D. @Mehmet Karadayı "RAM" i eline verseler, atari kaseti diye ekran kartı slotuna takarsın, gelmiş sert bir üslupla "PC" den çok anlar gibi arkadaşı resmen küçük düşürüyorsun. Senin bilgin lazım değil şahsen bu saatten sonra, zaten yalan yanlış bilgi aktarırsın insanlara, ve sana "Mevlana"nın güzel bir sözüyle nasihat ediyorum; ' Biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı