500W 80+ PSU önerisi

2060S zorladığın anda bum.
Dostum, ''bum'' olacak bir durum falan yok, yetmezse sistem reset atar kendisine. Zaten arkadaş 2060S almıyor, 1660S alıyor, ki fazlaca yeter o sisteme 500W. Sen direkt yetmez deyip kestirip atıyorsun, böyle bir şey yok. Yetiyor.

Dostum, "bum" olacak bir durum falan yok, yetmezse sistem reset atar kendisine. Zaten arkadaş 2060S almıyor, 1660S alıyor, ki fazlaca yeter o sisteme 500W. Sen direkt yetmez deyip kestirip atıyorsun, böyle bir şey yok. Yetiyor.

Dostum bum derken lafın gelişi patlamayacağını bende biliyorum ileride illaki arkadaş geliştirme yapacak.

Üç fanlı olanı almak daha mantıklı. Hocam şimdi merak ettiğim 500-600 TL verip o PSU'yu almak yerine COUGAR STX-700 80 PLUS 700W POWER SUPPLY PC Güç Kaynağı PUMA Gücü Fiyatları ve Özellikleri Cougar'ın bu PSU'sunu almak daha mı kötü olur? Marka olarak kaliteli PSU'lar üretiyor bildiğim kadarıyla. Gerçi 5-6 sene öncesinden bahsediyorum şu an ne durumda tam olarak bir bilgim yok.
Cougar kaliteli bir üretici ama o PSU çok çok kaliteli bir model de değil, bence 650 liraya Corsair CV650 almak daha mantıklı olabilir eğer o kadar para verecekseniz. 500 TL civarına da CV550 almak mantıklı.

Markası kaliteli olduğu için sertifikanın gerekli olduğunu düşünmüyorum.
Alınmaz. 400 TL'ye Cooler Master MWE 550 var. Sertifika önemli bir etken. Markalı da olsa çok uygun fiyatlı olmadıktan sonra almak mantıklı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı