500W gereksinimleri karşılıyor, genede modelide önemli. Eli yüzü düzgün değilse değiştirmenizde fayda var.500W 80 sertifikası olmayan güç kaynağına RX7600 takılır mı? Sorun olur mu sisteme?
80+ sertifikası verimli çalışmasını ifade etse bile sertifikasız olması bileşenlere zarar vereceği anlamına tam olarak gelmiyor. Daha çok elektriğin ne kadar verimli kullandığı yönünde.Merhaba. Öncelikle sertifikanın neden önemli olduğunu anlamak lazım. 80 Plus sertifikası, güç kaynağının verimli ve kararlı çalıştığını gösterir. 80 Plus sertifikası olmayan bir PSU kullanmak bileşenlere zarar verme riski var. O yüzden eğer alabiliyorsanız 80 Plus sertifikalı 550W ve üzeri bir PSU almanız daha iyi olacaktır.
Markası Asus sisteme bir zarar gelmez değil mi500W gereksinimleri karşılıyor, genede modelide önemli. Eli yüzü düzgün değilse değiştirmenizde fayda var.
80+ sertifikası verimli çalışmasını ifade etse bile sertifikasız olması bileşenlere zarar vereceği anlamına tam olarak gelmiyor. Daha çok elektriğin ne kadar verimli kullandığı yönünde.
Atıyorum: Sertifikasız 500W PSU, 600 güç çekerek bu verimi sağlıyorsa, 80+ Plat bir PSU ise 510W çekerek bu verimi sağlıyor.
Sertifikasız olması bomba olduğu anlamına gelmiyor binevi. Firma eğer para ödemek istemiyorsa almama durumu bile var doğrusu. Asus ROG gibi model olsa bile.
Tabi varsa daha iyi olur.
Tam model belirtin bir bakalım.Markası Asus sisteme bir zarar gelmez değil mi
Powerboostmuş yanlış bakmışım kasa galiba buTam model belirtin bir bakalım.
Örnek: Asus Tuf Gaming 550B
Ozaman atın 2.ele ilana ve yenisini alın. Powerboost'tan pek hayır gelmez hocam. Sertifikalı olsaydı bile bu marka çoğunlukla ucuza ve merdiven altına kaçıyor.
Anladım hocam ek psu almaktahiç istemiyorumOzaman atın 2.ele ilana ve yenisini alın. Powerboost'tan pek hayır gelmez hocam. Sertifikalı olsaydı bile bu marka çoğunlukla ucuza ve merdiven altına kaçıyor.
Normal PC kullanılır ve çalışır ama yüksek Watt tüketimi sırasında PSU eğer bir sıkıntıya girerse direk anakartı veya ekran kartını yakabilir.
Sonrasında başınız yanabilir, demedi demeyin.Anladım hocam ek psu almaktahiç istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.