500W PSU R5 1600 RX570'li sistemi besleyebilir mi?

_ Enes

Hectopat
Evet arkadaşlar R5 1600 RX 570 sistem alacağım ama sistemde 500W güç kaynağı geliyor ve güç kaynağı değiştirilemiyor hazır sistem olduğundan. Sizce 500W yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirtirseniz tam modelini güç kaynağının veya hazır sistemin linkini atarsanız yardımcı oluruz, bize hiç bir bilgi vermeden nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet yeterli bilgiler aslında. :)
Yeterli mi güldürmeyin beni, dandik bir marka ise ne olacak ?
İsterse 600 Watt olsun kalitesiz bir marka ise sistem çöp olma ihtimali yüksek ki böyle hazır sistemler de ucuza getirmek için sistemin önemli parçaların dan biri olan güç kaynağının kalitesin den ödün veriyorlar.

Yeterli mi güldürmeyin beni, dandik bir marka ise ne olacak ?
İsterse 600 Watt olsun kalitesiz bir marka ise sistem çöp olma ihtimali yüksek ki böyle hazır sistemler de ucuza getirmek için sistemin önemli parçaların dan biri olan güç kaynağının kalitesin den ödün veriyorlar.
Güç kaynağının kalitesine göre değişir. Silver yada Gold ise sıkıntı çıkarmaz gibi. Ama ben olsam en az 600 650 Watt bir güç kaynağı seçerdim.

Bu ne demek?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı