500w yeteceğini söylüyolar amaparasıyla değilmi gelsin 14 gün iade sürecinvar sök yolla üste farkını ver al hakkını ara başka sistemmi yok 250tl fazla olur max
3 ay taksiti bitene kadar dayanmaz mı 500 wat ?Dostum! : Öncelikle güçlü bir ekran kartı ve gerçekten güçlü bir işlemcin var işlemciyi beslese bile ekrantı zor yani bu siteme 600 yada 650 watt 80 bronz plus sertifakalı bir PSU seç hem ilerki deönemlerde seni zorlamasın ben bunu kullanıyorum :
![]()
Cooler Master MPE-6501-ACABW-EU 650W 80+ Fanlı Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Dayanımı bilmiyorum ama beslemez 500 watt3 ay taksiti bitene kadar dayanmaz mı 500 wat ?
al hocam ozaman neduruyorsun neden konu açtın.almadan önce açman gerekiyordu..500w yeteceğini söylüyolar ama
Besler beslememesi için bir neden yok ki. İşlemci 65W ekran kartı 160W TDP değerine sahip. Tabi bu değerlerden biraz daha fazla güç çekebilirler ama bu değerin PSU sahip olduğu 450W 12V kanalını geçmesi neredeyse imkansız.Dayanımı bilmiyorum ama beslemez 500 watt
TeşekürlerBesler beslememesi için bir neden yok ki. İşlemci 65W ekran kartı 160W TDP değerine sahip. Tabi bu değerlerden biraz daha fazla güç çekebilirler ama bu değerin PSU sahip olduğu 450W 12V kanalını geçmesi neredeyse imkansız.
Tereddütte kaldımal hocam ozaman neduruyorsun neden konu açtın.almadan önce açman gerekiyordu..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.