5070 için F/P işlemci önerisi

MITHRlL

Decapat
Merhaba, 5070 sistem dizeceğim. 4K monitör alacağım, DLSS 4 destekli oyunlar için işlemci ve diğer fiyat performans önerir misiniz?
Güncel tutarlarını'da yazıp tartışalım.

Yani mantıken ekran kartı çıkmadan bir öneri yapamayız değil mi? Önce bir çıksın, benchmarklar yapılsın, ondan sonra konu açın biz de yardımcı olalım. Ortalama bir şey söyleriz ancak DLSS gibi şeylerin darboğazı azaltma payı var, o sebepten minimum işlemciyi net olarak söyleyemeyiz.

Yine de bir öneri istiyorsanız, 9800x3d olabilir, minimum 7500F olabilir.

Yani evet fiyat farkı var ama bana kalırsa birkaç kdan feragat etmeye gerek yok.

Benim baktığım genel piyasa 15k civarı idi, 13 dip fiyat herhalde.

Şimdi yeni işlemcileri tanıtıldı ve gelecek ay işlemci fiyatları hiç sanmıyorum ama belki düşer 7800x3D uygun fiyatlı yakalayabilirsem alabilirim.
Önerin içinde teşekkür ederim.

Yani mantıken ekran kartı çıkmadan bir öneri yapamayız değil mi? Önce bir çıksın, benchmarklar yapılsın, ondan sonra konu açın biz de yardımcı olalım. Ortalama bir şey söyleriz ancak DLSS gibi şeylerin darboğazı azaltma payı var, o sebepten minimum işlemciyi net olarak söyleyemeyiz.

Yine de bir öneri istiyorsanız, 9800x3d olabilir, minimum 7500F olabilir.
Önerin için teşekkürler.

Merhaba, 5070 sistem dizeceğim. 4K monitör alacağım, DLSS 4 destekli oyunlar için işlemci ve diğer fiyat performans önerir misiniz?
Güncel tutarlarını'da yazıp tartışalım.

Hocam elimde 7800x3D var. İncehesap'tan aldım 5 ay önce. 19 ay garanti ve faturalı. Kutusuz satın alındı, geldiği kutuda duruyor öyle hiç kullanılmadı. 16.999 yazdım ilana pazarlığa da açığım ilgilenir isen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı