5080 & 9800x3D'li hazır sistem alınır mı?

2 gündür mağazalara teker teker girip her bir hazır sistemi en ince ayrıntısına kadar inceleyip eleye eleye alttaki sistemi ortaya çıkardım. Sizce nasıl?

Sistemin özelleştirilmiş halinin fotosu altta. Sistemin orijinal halinin linki şu: https://www.incehesap.com/helios-platinum-tavsiye-sistem-fiyati-48972/

Adsız.png

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 49
SSD iyileştirilebilir, MSI sıvı soğutmadan kaçın. 64gb Ram gereksiz, marka model arttırabilir. Hazır sistem şart mı?

SSD iyileştirilebilir, MSI sıvı soğutmadan kaçın. 64gb Ram gereksiz, marka model arttırabilir. Hazır sistem şart mı?
Hazır şart değil fakat hazır olunca daha bir içim rahat eder çünkü bir sıkıntı yaşadığımda firmaya gönderirim onlar sorunu çözer hocam. Sistemdeki ssd ve sıvı soğutucunun yerine ne önerirsiniz ? Ram olarak da 32 yeter aslında haklısınız fakat geleceğe yatırım amaçlı 64 seçtim.

Hocam genede parçalar biraz değil ordakilerin hepsinden kaliteli ve ucuza gelir hocam.
Toplama şeklinde yardımcı olabilir misiniz peki ?

Hazır şart değil fakat hazır olunca daha bir içim rahat eder çünkü bir sıkıntı yaşadığımda firmaya gönderirim onlar sorunu çözer hocam. Sistemdeki ssd ve sıvı soğutucunun yerine ne önerirsiniz ? Ram olarak da 32 yeter aslında haklısınız fakat geleceğe yatırım amaçlı 64 seçtim.

Toplama şeklinde yardımcı olabilir misiniz peki ?
Melihözerr atsın hocam arkadaş iyi topluyor.

CPU: 9800x3D
GPU: 5080
Anakart: Gigabyte X870E Aorus Elite Wi-Fi7
Ram: Lexar Ares 2x16 32GB 6000MHz Cl28
SSD: Kingston Renegade
Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360mm
PSU: FSP Vita GM 1000W
Kasa: NZXT H9 Flow

131.5k

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri