5100 TL'ye alınan Z97 Gaming 5 sistem

Mecnun pehlivan

Kilopat
Daha fazla  
Z97 gaming 5.jpg

Fatura.jpg

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize iyi yıllar dilerim şimdiden . Ben bir süredir burayı takip ediyorum yeni bir bilgisayar alacaktım Laptop almayı kafaya koymuştum bir süre uğraştım onun için fakat o dönem bütçem yoktu henüz elimde ve beklerken masa üstü almaya karar verdim . Burada bir kere konu da açtım hatta 4500 tl 'lik bir sistem diye .

Bu gün gittim Vatan bilgisayara ve kafamdakilere göre yaklaşık şöyle bir şey topladık . Klavye ve monitör dahil fiyat bu zaten liste de de gözüküyor. Aldığım sistemi birde sizlere yorumlatmak istedim .

Ram'i ilk etapta 16 almıştım fakat daha sonra bütçe'den kısmam gerektiğini farkettim ve 8 e düşürdüm Ram'ı gelecek ay da alabilirim diye aynı şeyi SSD' de de yaşadım onuda 240'tan 120' e çekmek zorunda kaldım ama bir 120 gb SSD daha alıcağım gelecek aylar içersinde belki 240 bile alabilirim .

Umarım donanımsal olarak çok abuk bir şey yapmamışımdır , Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler . Bu arada Fotoğrafta Monitör ve ekran kartı yok onları yarın gidip alacağım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve icindeki psu cok abarti olmuş sanki ? Ama ileriye donuk olmasi acisindan iyi, ileride belki sli yaparsiniz.
Sadece oyun icin olsaydi sistem 4790k yerine 4690k tercih edilip ssd yukseltilebilirdi ama ssd icin islemciden kismayada gerek yok sonucta bidahaki ay alacakmişsiniz.
Ram 8 olarak kalsin 16 yapmaya pek gerek yok ama tabiki yinede siz bilirsiniz butce varsa neden daha iyisi olmasin. Bu arada 2x4 alsaydiniz dual channeldan yararlanabilirdiniz.
Anakart guzel çok tercih edilen bir ürun.
Monitorden belki biraz kisilabilirdi.

Sonuc olarak guzel bir sistem hayirli olsun :)

Çok teşekkür ederim arakdaşlar, İşlemciyi bilerek kısmadım çünkü sadece oyun oynamayacağım 3d çizimler de yapıyorum o yüzden birazda geleceği düşündüm.

Ram'i dual yapmayı istedim fakat bütçe el vermedi malesef gelecek ay yükseltip dual yapıcağım onuda. 980 almayı bende isterdim aslında alırdım da bu sefer bir parçadan vazgeçmek zorunda kalırdım 1 ay daha beklemek istemedim zaten hali hazırda epey bekledim almışken hepsini komple aradan çıkarmak istedim.

Monitör 27 '' arkadaş bu ekran kartı anca yeter zaten gibi bir şey söyledi siz ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhteşem bir sistem, hiçbir şeyden kısılmamış. Güle güle kullanmanız dileğim ile.

Sizden birkaç ricam olacak.
1- Ekran kartının yaklaşık 3-4 fotoğrafını yakından çekilmiş halde eklerseniz sevinirim. Gözümüz bayram etsin :)
2- Montajdan sonraki halini de görmek isteriz :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı