Mecnun pehlivan
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize iyi yıllar dilerim şimdiden . Ben bir süredir burayı takip ediyorum yeni bir bilgisayar alacaktım Laptop almayı kafaya koymuştum bir süre uğraştım onun için fakat o dönem bütçem yoktu henüz elimde ve beklerken masa üstü almaya karar verdim . Burada bir kere konu da açtım hatta 4500 tl 'lik bir sistem diye .
Bu gün gittim Vatan bilgisayara ve kafamdakilere göre yaklaşık şöyle bir şey topladık . Klavye ve monitör dahil fiyat bu zaten liste de de gözüküyor. Aldığım sistemi birde sizlere yorumlatmak istedim .
Ram'i ilk etapta 16 almıştım fakat daha sonra bütçe'den kısmam gerektiğini farkettim ve 8 e düşürdüm Ram'ı gelecek ay da alabilirim diye aynı şeyi SSD' de de yaşadım onuda 240'tan 120' e çekmek zorunda kaldım ama bir 120 gb SSD daha alıcağım gelecek aylar içersinde belki 240 bile alabilirim .
Umarım donanımsal olarak çok abuk bir şey yapmamışımdır , Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler . Bu arada Fotoğrafta Monitör ve ekran kartı yok onları yarın gidip alacağım .
Son düzenleyen: Moderatör: