5100 TL'ye Xiaomi Mi Note 10 Mantıklı Mı?

Katılım
27 Ocak 2012
Mesajlar
14.320
Makaleler
34
Çözümler
41
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
@BERWAR Selamlar, bir telefon alınmadan önce sana danışıyorum her halükarda bilirsin :) Kız arkadaşıma telefon alacağız ve 5K bütçe söz konusu.
Mi Note 10 modelinin işlem gücü tarafında fiyatını hak etmediğini ancak buna karşılık kamera - ekran ve batarya gibi konularda iyi olduğunu düşünüyorum.
Kalınlığı sebebiyle elinde rahat edip edemeyeceği gibi düşünceler de var tabi kafamda. Yani sanki daha ince ve daha küçük bir telefon daha hoş durmaz mıydı diye de düşünmüyor değilim.

Samsung'un bu bütçe aralığındaki S10e gibi modelleri de inceledim ancak kararsız kaldım bir miktar. Senin bir tavsiyen var mıdır konu hakkında? Şu modellere de göz at dediğin?
 
Hocam kuzenim Mİ Note 10 Pro aldı 3500TL'ye malum kayıtlı olanlardan. Ben de kayıtlı Mi9t kullanıyorum, memnunum. Kayıtlı olanlar fiyat olarak bayağı iyi, dolar kuruna göre fiyatları biraz artmış olabilir.
 
@BERWAR Selamlar, bir telefon alınmadan önce sana danışıyorum her halükardabilirsin :) Kız arkadaşıma telefon alacağız ve 5K bütçe söz konusu.
Mi Note 10 modelinin işlem gücü tarafında fiyatını hak etmediğini ancak buna karşılık kamera - ekran ve batarya gibi konularda iyi olduğunu düşünüyorum.
Kalınlığı sebebiyle elinde rahat edip edemeyeceği gibi düşünceler de var tabii kafamda. Yani sanki daha ince ve daha küçük bir telefon daha hoş durmaz mıydı diye de düşünmüyor değilim.

Samsung'un bu bütçe aralığındaki S10E gibi modelleri de inceledim ancak kararsız kaldım bir miktar. Senin bir tavsiyen var mıdır konu hakkında? Şu modellere de göz at dediğin?

Kötü marka demiyorum ancak o fiyata Xiaomi düşünmek bence saçma. Samsung Galaxy S10e, S10 Lite, Note 10 Lite gibi telefonlar varken veya iPhone kampında XR varken Mi Note 10 bilmiyorum, değişik ve saçma geliyor. Kameraları v.s kötü değil Mi Note 10'un ama işte :D
Önerilerim: S10e, S10 Lite, Note 10 Lite, iPhone XR
 
@BilgisayarKurdu Kamera için alacaksan alınabilir bir model kesinlikle. Batarya olarakta çok iyi. S10e ve P30 modellerine de bakabilirsin, performans olarak daha iyi cihazlar. Batarya olarak daha iyi değiller. Kamera tarafında P30 ve S10e, Mi Note 10 modelinden daha iyiler. Mi Note 10 kamera olarak iyi bir model ancak rakipleri daha iyi.

Şahsen ben S10 serisi ve P30 arasında tercih yapardım. Mi Note 10 modelinin bataryası diğerlerine göre çok iyi, batarya önemliyse sizin için onu alması daha iyi olacaktır. Bu Mi Note 10 modelinin bir de garantisiz satılan kaçak modelleri var onlar fiyat olarak daha uygunlar 3500-3700 TL civarlarına satılıyor, alır mısın bilemiyorum sana kalmış, bu cihazlarda orijinal cihazlar ama garanti destekleri yok maalesef. Eskiden fiyatları daha uygundu 3000 TL civarlarına bulunuyordu.

S10 ve P30 serisi arka kamera tarafında sadece Mi Note 10 modelinden değil Mi 10 modellerinden de daha iyi bir kamera performansı sunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kız arkadaşınıza alacaksanız bence iphone modellerine yönelin. Kamera konusunda iphone ile yarışacak bir android modeli yok bence. Renk doğruluğu muazzam iphone cihazların ve instagram ile de entegreli bir şekilde çalıştığı için kız arkadaşa alınacak en ideal cihazlar. mi note 10 o işlemciyle uzun vadede sıkıntı yaratır. Hem hafif hem elit hem kibar iphone a yönelinn :D
 
5K TL ile Xiaomi yatırım yapmak bence hiç mantıklı değil. O işlemci ile o paraya uzun vadede zararlı çıkabilirsiniz. Kız arkadaşınıza alacaksanız 4,6K ile iPhone 8 alın geçin. İnstagram zaten kesin kullanıyordur iPhone ve İnstagram uyumu malum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı