52 derece GPU ısısı normal mi?

Her oyuna girince zorlanıyor zaten.

Her ekran kartı böyle değil bende RX 5700XT kullanıyorum çok arıyorum o ayarı.

İçi açılıp macun ve termal pedler değiştiriliyor performansa bayağı etkisi olur.
Kartı ne zamandır kullanıyorsun? Macun değiştirmen gerekebilir.
Kartı bi 5 senedir kullanıyorumdur aşağı yukarı. Macun pedleri değiştirmeyi bilmiyorum ben. Yapan profesyonel yerler var mı? Asusun kendi servisi gibi?

Yazla ne alakası var ya, boşta 52 yazıyor. Ve hala yazda değiliz.

Ya 52 derece ne zaman ciddi bir sıcaklık oldu benim haberim yok. Benim de arada sistem boştayken 45 oluyor arada 52 oluyor çok fazla takılıyorsunuz bence önemli olan 80 derecelerin üstüne çıkmaması.

Bu ısılar boştayken olan ısı dereceleri. Oda sıcaklığı 25.5 derece. Dark N10 kasa kullanıyorum. Ön tarafta 2, üstte 2 ve arkada bir tane egzoz fan bulunuyor. Önden havayı alıyor arkadan ve üstten havayı atıyor kasa. Ekran kartı ısısı normal mi sizce? Fanlara baktığımda ekran kartı fan açıyor tam duruyor tekrardan fan açıyor. Normal midir acaba?

Eki Görüntüle 2483613

Aman Allah'ım bu nedir? Resmen magma yüzeye çıkıp sizin kasanızın içerisine dolmuş 🤯

Ya 52 derece ne zaman ciddi bir sıcaklık oldu benim haberim yok benim de arada sistem boştayken 45 oluyor arada 52 oluyor çok fazla takılıyorsunuz bence önemli olan 80 derecelerin üstüne çıkmaması.

Konu ciddi olup olmaması mı sence yoksa normal mi yoksa anormal mi olması?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı