Bakım dediğiniz nedir? Hiç termal macununu değiştirmedim ben kartın. Ama en son kasanın içine 7-8 ay önce temizlemişimdir. Tozlanma mevcut.
FurMark testi hiç yapmadım, kartı da zorlamak istemiyorum açıkçası.
FurMark testi hiç yapmadım, kartı da zorlamak istemiyorum açıkçası
Her ekran kartı böyle değil bende RX 5700XT kullanıyorum çok arıyorum o ayarı.
İçi açılıp macun ve termal pedler değiştiriliyor performansa bayağı etkisi olur.
Kartı bi 5 senedir kullanıyorumdur aşağı yukarı. Macun pedleri değiştirmeyi bilmiyorum ben. Yapan profesyonel yerler var mı? Asusun kendi servisi gibi?Kartı ne zamandır kullanıyorsun? Macun değiştirmen gerekebilir.
Kartı bir 5 senedir kullanıyorumdur aşağı yukarı. Macun pedleri değiştirmeyi bilmiyorum ben. Yapan profesyonel yerler var mı? ASUS'un kendi servisi gibi?
Yazla ne alakası var ya, boşta 52 yazıyor. Ve hala yazda değiliz.
Bu ısılar boştayken olan ısı dereceleri. Oda sıcaklığı 25.5 derece. Dark N10 kasa kullanıyorum. Ön tarafta 2, üstte 2 ve arkada bir tane egzoz fan bulunuyor. Önden havayı alıyor arkadan ve üstten havayı atıyor kasa. Ekran kartı ısısı normal mi sizce? Fanlara baktığımda ekran kartı fan açıyor tam duruyor tekrardan fan açıyor. Normal midir acaba?
Eki Görüntüle 2483613
Ya 52 derece ne zaman ciddi bir sıcaklık oldu benim haberim yok benim de arada sistem boştayken 45 oluyor arada 52 oluyor çok fazla takılıyorsunuz bence önemli olan 80 derecelerin üstüne çıkmaması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.