5200 TL Bütçeyle Monitör Dahil GTX 1070 Sistem Toplama

Sinan Demirci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu konuyu kontrol eden arkadaşıma veya abime seslenmek istiyorum. Konuyu açarken o kadar kontrol etmeme rağmen süreli ban atacak nereden hata buluyorsun o kadar merak ediyorum ki, bazen siteyi bırakıp gidesim geliyor. Konuyu o kadar uğraşıp yazdıktan sonra gelen cevaplara yazı yazayım derken cevap yaz kısmında ''cevap yazmaya izniniz yok'' yazısını görünce çıldırıyorum. Bu konuya bir düzenleme gelmesi lazım. En azından nerede hatamızın olduğunu görsek belki hatamızı düzeltiriz. Büyük ihtimal buradan da yanlış yere konu açılımı tarzı ban yiyebilirim. Umarım en azından bir gün yerim de sorulara cevap yazma şansım olur.

Öncelikle benim 5200 lira bütçem var. Doların düşmesiyle yine bilgisayar toplama araştırmasına girdim. Büyük ihtimal aklımdaki sorulara yardımcı olursanız ve işler rast giderse alacağım. Öncelikle Sinerjiden topladığım monitörsüz bilgisayarı göstereyim.
Ekran Alıntısı.PNG

Topladığım bilgisayarda her türlü önerilerinizi bekliyorum. Sorularım şu şekilde olacak,
1)Bilgisayarda uyuşmamazlık sorunu olur mu?
2)İşlemciye fan almam gerekir mi?
3)Monitör konusunda viewsonicin (VIEWSONIC 23.6" VX2457-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR) 75 hz'lik monitöründe karar kılmıştım ama sinerjide kalmamış. Bana 5200 TL'yi geçmeyecek şekilde bir monitör önerirseniz sevinirim.
4) Kasa konusunda da önerilere açığım. Pencereli ve güzel görünüşlü kasalar tercihimdir.
Bu konularda bilgim yeterli olmayabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım ban yemem ve mesajlarınıza cevap yazabilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bilgisayarda uyuşmazlık sorunu olmaz.
İşlemci stok fanı yeterlidir ancak biraz sesli isterseniz 50 Tyle bir soğutucu alıp sessiz olmasını sağlayabilirsiniz. Kasa güzel değiştirmenize gerek yok.
Ekstra olarak ssd yi 850 evo modeli ile değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

Kasa icin thermaltake in versa n21 modelli kasasini oneririm hem daha uygun hem plus ozelligi ve dis gorunusu sizin kasaniza gore daha iyi acikcasi ben bu hafta icinse topliyacagim bilgisayarin kasasi olarak onu seciyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı