5200 TL PC Toplama vs PS4 Pro vs PC + PS4 Pro

Naim ACAR

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu yaz kesinlikle bir şey alacağım fakat kafam biraz karışık. Şimdi PS4 Pro alıp yanına PC mi alsam (PC 3000 TL olacak şekilde) yoksa Xbox One X ve PS4 Pro mu alsam? Yoksa sadece 5200 TL'ye PC mi toplasam hala karar veremedim. (PS4 kırık olarak alacağım çünkü PS4 oyunları gerçekten çok pahalı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin yerinde olsaydım aklımdan Xbox One X'i çıkarırdım. PS4'e bir şey diyemeyeceğim ama senin yerinde olsaydım 5200 TL'ye bilgisayar toplardım. PS4'e göre bilgisayarın grafik kalitesi daha iyi. Yine de her şey sizin ne istediğinize bağlı.

Ben senin yerinde olsaydım aklımdan Xbox One X'i çıkarırdım. PS4'e bir şey diyemeyeceğim ama senin yerinde olsaydım 5200 TL'ye bilgisayar toplardım. PS4'e göre bilgisayarın grafik kalitesi daha iyi. Yine de her şey sizin ne istediğinize bağlı.
Yalnız PS4 exclusive oyunları var misal god of War 4.

Hocam konsolun keyfi çok farklı. Pc'yi maç oynarken yada hikayeli oyun oynarken 40" yada 42" olması lazım led tv ye bağlıyorum ama konsol kadar zevk vermiyor. Ama konsol için en önemli şey arkadaş ortamı online oynamaktan bahsetmiyorum arkadaş ortamı derken. Yan yana oynamak lazım konsolla öyle bir ortamın varsa düşüne bilirsin ps4 + pc ama öyle bir ortamın yoksa 5200 tl yi pc ye göm bence.
Birde konsol belli bir süre sonra sıkıyor. Artık açmıyorsun bile pc'de öyle bir durum daha az oluyor.

@NobodyAnymore kişi ye göre değişir ama konsolla oyun oynamak farklı bir keyif. ikisinin zevki farklı. Ama ps bir süre sonra sıkıyor. açmıyorsun bile. PS yi hala kıramamışlardı dimi ps den baya bir süredir uzaktım. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı