53 yaşındaki öğretmenim bana görüldü attı

199908

Kilopat
Arkadaşlar dün "hocam müsaitseniz konuşabilir miyiz?" tarzında benzer bir şey söyledim, fazla değil ama diyerek sonlara doğru ve başlıkta da belirttiğim şekilde görüldü attı bana. Sizce yaptırım mı uyguluyor bana? Siz neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (cinsiyeti kadın.) (konu trol değildir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün "hocam müsaitseniz konuşabilir miyiz?" tarzında benzer bir şey söyledim, fazla değil ama diyerek sonlara doğru ve başlıkta da belirttiğim şekilde görüldü attı bana. Sizce yaptırım mı uyguluyor bana? Siz neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (cinsiyeti kadın.) (konu trol değildir.)
Belki görmemiştir hocam.

İşi olabilir ve müsaitsen konuşabilir miyiz ya da bir şey sorabilir miyim tarzında şeyler yazmaktan ziyade istediğinizi belirtin. Müsait olunca döner işte :D Böyle adam mı deniyorsunuz? Anlamıyorum, nedir bu müsaitseniz konuşabilir miyiz mevzusu?

Demek ki müsait değil ki dönememiş, sonra da unutmuştur belki.
Benden daha fazla takıntılı ve kuruntulu birini gördüm artık rahat ölebilirim. (!) :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı