530 bin TL araç önerisi

ndmblgc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 530 bin TL'ye kadar HB benzinli mümkünse 2010 model ve üzeri şehir içi ve dışı performans olarak üzmeyecek ya da sövdürmeyecek kadar performanslı olan genç işi bir araç arıyorum. 1 - 1.5 yıl kullanıp daha sonra daha iyisini almayı planlıyorum. Dizele çok sıcak değilim çünkü yaşı ve kilometresi yüzünden yüksek maliyetli arıza çıkarma ihtimalini yüksek görüyorum. Aklımda ki araçlar;

1.4 Clio.

1.25 cvvt I20 ya da I20 troy.

Tüm önerilerinize açığım ve şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, 530 bin TL'ye kadar HB benzinli mümkünse 2010 model ve üzeri şehir içi ve dışı performans olarak üzmeyecek ya da sövdürmeyecek kadar performanslı olan genç işi bir araç arıyorum. 1 - 1.5 yıl kullanıp daha sonra daha iyisini almayı planlıyorum. Dizele çok sıcak değilim çünkü yaşı ve kilometresi yüzünden yüksek maliyetli arıza çıkarma ihtimalini yüksek görüyorum. Aklımda ki araçlar;

1.4 Clio.

1.25 cvvt I20 ya da I20 troy.

Tüm önerilerinize açığım ve şimdiden teşekkürler.
Hocam bende dizele ön yargılıydım. Sonra bir Peugeot 301 aldım 105 bindeydi tüm ön yargımı kırdı performans olarak çok iyi bir arabaydı 2 seneye yaklaşık kullandım şehir içi ideal yakıt tüketimi parça vs ucuz ustası bol tek sıkıntı yol tutuş kötü 120 yi geçince bayağı bir rüzgar sesi alıyor. Ama yine de iyi bir araba fiyata göre km maks 130-140 bine kadar bulursanız bu fiyatlara alınır allure paket en dolusu

Benzinli araç olarak da 1.6 benzinli Fluencelere bakabilirsiniz
Clio 4 1.2 ler vs var ama performans olarak kötü

Hocam bende dizele ön yargılıydım. Sonra bir Peugeot 301 aldım 105 bindeydi tüm ön yargımı kırdı performans olarak çok iyi bir arabaydı 2 seneye yaklaşık kullandım şehir içi ideal yakıt tüketimi parça vs ucuz ustası bol tek sıkıntı yol tutuş kötü 120'yi geçince bayağı bir rüzgar sesi alıyor. Ama yine de iyi bir araba fiyata göre km maksimum 130-140 bine kadar bulursanız bu fiyatlara alınır allure paket en dolusu.

Benzinli araç olarak da 1.6 benzinli fluencelere bakabilirsiniz.
Clio 4 1.2'ler vs var ama performans olarak kötü.

Az önce 1.4 multiair 105 bglik puntolar dikaktımi çekti hem performanslı hem de dolu araçlar. Dediğin gibi 301'lere de bakıyorum şimdi.

Selamlar öncelikle.
2 gün önce aldım Clio 1,5 2014 icon Clio. Yaklasık 1 aydır araç arayışı içindeydim Clio'da karar kıldım. Öncelikle dizel gözünü korkutmasın günümüzde her şey pahalı oldugu için benzinmiş dizelmiş cok aşırı fark etmiyor bence. Seni üzmeyecek tatmin edecek sekilde yönel. Ben hem dizeli hem benzinliyi denedim Clio'da dizel 1,5 motor cok fark ettiriyor. İcon pakette dolu dolu araç. Bütçeni bir miktar daha arttırabiliyorsan temiz 1,5 icon paket Clio öneririm. Çıkamazsanda o fiyatlara joy ya da touch paket bakabilirsin. Ama hem bakım, hem servis, hem parça, hem usta cok daha ulasılabilir Clio da. Üstelik yakıt tüketimide cok güzel. Araçla ilgili sorun olursa severek yanıtlarım.

Çok teşekkür ederim ama sedan hiç aklımda yok hocam.
Arabayı kullanma tipinize göre birkaç soruyu cevaplayabilirseniz daha yardımcı olabiliriz
1. Yüksek performans istiyor musunuz?
2. Yakıt tüketiminin azlığı sizin için yüksek arz ediyor mu?
3. Konfor sizin için olmazsa olmaz mı?
4. Aracın eski olması sizi etkiler mi?
Aklıma gelen sorular bunlar. Bir arabada olmazsa olmaz dedikleriniz varsa yazabilirsin hocam.

Arabayı kullanma tipinize göre birkaç soruyu cevaplayabilirseniz daha yardımcı olabiliriz.
1. yüksek performans istiyor musunuz?
2. yakıt tüketiminin azlığı sizin için yüksek arz ediyor mu?
3. konfor sizin için olmazsa olmaz mı?
4. aracın eski olması sizi etkiler mi?
Aklıma gelen sorular bunlar. Bir arabada olmazsa olmaz dedikleriniz varsa yazabilirsin hocam.

1- hayır gerek şehir içi gerek uzun yolda Max 2 kişi olacağım. 85 + bg yeterli benim için.
2- ağırlıklı olarak şehir içi kullanacağım için çok fazla yakmaması hoş olur tabii ama olmazsa olmazım değil.
3- konfor çok önemli değil dediğim gibi şehir içi kullanacağım.
4- aracı 1- 1.5 yıl sonra satacağımı düşünürsek çok eski olmaması tercih sebebi tabii.

Selamlar öncelikle.
2 gün önce aldım Clio 1,5 2014 icon Clio. Yaklasık 1 aydır araç arayışı içindeydim Clio'da karar kıldım. Öncelikle dizel gözünü korkutmasın günümüzde her şey pahalı oldugu için benzinmiş dizelmiş cok aşırı fark etmiyor bence. Seni üzmeyecek tatmin edecek sekilde yönel. Ben hem dizeli hem benzinliyi denedim Clio'da dizel 1,5 motor cok fark ettiriyor. İcon pakette dolu dolu araç. Bütçeni bir miktar daha arttırabiliyorsan temiz 1,5 icon paket Clio öneririm. Çıkamazsanda o fiyatlara joy ya da touch paket bakabilirsin. Ama hem bakım, hem servis, hem parça, hem usta cok daha ulasılabilir Clio da. Üstelik yakıt tüketimide cok güzel. Araçla ilgili sorun olursa severek yanıtlarım.

Özellikle maksimum kaç kilometrede almalıyım? Alırken özellikle motor konusunda nelere dikkat etmeliyim?

Selamlar öncelikle.

Alırken özellikle motor konusunda nelere dikkat etmeleyim? Maksimum kaç km de bakayım?

Son düzenleme:
Alırken özellikle motor konusunda nelere dikkat etmeleyim? Maksimum kaç km de bakayım?

Ben sarı sitede araç ararken filtreleme kısmından bütçeme göre hatta bir tık fazlası olacak şekilde fiyat aralıgımı girdim,min. Yılı 2010 yaptım. Maksimum km yide 180 bin yaptım. Bu filtrelemeler ile tek tek girip bakacaksın agır hasarlı olmayan. Değişeni boyası az olan km si mümkün oldugunca düşük olan araçlara bakabilirsin. Özellikle ilan detaylarında araç özelliklerine degilde bakımlarının, değişimlerinin yapılıp yapılmadınıga dikkat et. Mesela benim şansıma araç 2014 model 130 bin km de. 2 parca lokal boyalı tramer ve degişen yok. Üstelik satan kişi bütün filtre degişimini yapmıs. Triger setini. Ön düzenini. Amatörleri vs degiştirmişti beni yaklasık 30-40 bin TL'lik masraftan kurtardı.2. el piyasası bir hayli daralmıs durumda kolay bulacagını düşünüyorum.

Örnek olarak bunun gibi

1- hayır gerek şehir içi gerek uzun yolda Max 2 kişi olacağım. 85 + bg yeterli benim için.
2- ağırlıklı olarak şehir içi kullanacağım için çok fazla yakmaması hoş olur tabii ama olmazsa olmazım değil.
3- konfor çok önemli değil dediğim gibi şehir içi kullanacağım.
4- aracı 1- 1.5 yıl sonra satacağımı düşünürsek çok eski olmaması tercih sebebi tabii.

Özellikle maksimum kaç kilometrede almalıyım? Alırken özellikle motor konusunda nelere dikkat etmeliyim?
Şehir içi kullanılacaksa atmosferik benzin bakılabilir. Hem turbo derdi hem kurum bağlama derdi olmaz.
Ayrıca bu ilana bakabilirsin hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı