Efe YİĞİT 632
Centipat
Rx 5700 yeni yeni çıkıyor ve 2060 la kapışıyorRam sipariş üzerine gelecek bir nevi ben ne istersem o. RX 5700 hakkında bilgim olmadığından ve 1660Ti’a göre pek önerilmediğinden açıkçası pek düşünmüyorum. Hemen almak gibi bir acelem yok tereddüt etmeden karar verdiğim gibi alacağım. Bu tarz işlerde aceleci davranmayı sevmiyorum pişmanlık yaşamak hiç istemem. Ve bios güncellemesi sıkıntılı bir şey mi? R5 3600’ün performansından mahrum kalmaya değer mi?
B450 lerde 3. nesiller takınca hemen çalışmaz bios güncellemesi ister 2. nesil bir işlemcin yoksa anakartın flash bios destekli olmalı yoksa paran boşa giderRx 5700 yeni yeni çıkıyor ve 2060 la kapışıyor
(Renderda daha iyi oyunda çok yakın) hemen demem ise b450 ve bios güncellemesi içindi çünki b550 gibi 3. nesil için bi anakart gelirse 2600 almak üzebilir ram için adata ya bak derim
RX 5700 sitelerde mevcut görünmüyor. Ve bios güncellemesi yapılmıyor mu?Rx 5700 yeni yeni çıkıyor ve 2060 la kapışıyor
(Renderda daha iyi oyunda çok yakın) hemen demem ise b450 ve bios güncellemesi içindi çünki b550 gibi 3. nesil için bi anakart gelirse 2600 almak üzebilir ram için adata ya bak derim
B450 lerde 3. nesiller takınca hemen çalışmaz bios güncellemesi ister 2. nesil bir işlemcin yoksa anakartın flash bios destekli olmalı yoksa paran boşa gider
Bios için 2. nesile ihtiyacın olucak ya da flash bioslu bir anakarta Itopya'da bulunmakta rx5700RX 5700 sitelerde mevcut görünmüyor. Ve bios güncellemesi yapılmıyor mu?
3. nesil bir işlemci ile b450 bootlanmazBios için 2. nesile ihtiyacın olucak ya da flash bioslu bir anakarta Itopya'da bulunmakta rx5700
Evet google’da çıkmamıştı sitede buldum fakat fiyatı bi tık yüksek geldi. Siz işlemciyi düşürüp ekran kartını yükseltmeyi mi öneriyorsunuz?Bios için 2. nesile ihtiyacın olucak ya da flash bioslu bir anakarta Itopya'da bulunmakta rx5700
3. nesil bir işlemci ile b450 bootlanmaz
Linte okursanız daha detaylı bilgi var
Daha önce dediğim gibi b550 leri beklemeyeceksen 2600 ile rx5700 almanı öneriyorum sistemi şu an alırsan boot etmiyecektir.Evet google’da çıkmamıştı sitede buldum fakat fiyatı bi tık yüksek geldi. Siz işlemciyi düşürüp ekran kartını yükseltmeyi mi öneriyorsunuz?
Arkadaşlar sistem şu an bu şekilde;
Eki Görüntüle 416298
Bunlara ek olarak 8 GB Ram ve 1TB HDD gelecek hediye olarak.
Vatan'dan almaya karar verdim çünkü taksitle alacağım için diğer "avantajlı" siteler taksitle vatandan topladığımın daha üstünde bir fiyat veriyor maalesef bu yüzden Vatan en mantıklı tercih oldu benim için. Revize etmem gereken bir yer var mı? Sistem olmuş mu?
Forum'da 3600 alanların BIOS güncelleyebildiğini okuduğumu hatırlıyorum. Yolu yok mu b450'ler ile 3600 çalıştırmanın?Daha önce dediğim gibi b550 leri beklemeyeceksen 2600 ile rx5700 almanı öneriyorum sistemi şu an alırsan boot etmiyecektir.
Güncelleme işlemini vatan yapıyor mudur?B450 ekran kartına bios günceklemesi yapabilirsiniz, B550'ler saçma olur ben çok ümitli değilim.Ryzen 3000 için yayınlanmış MSI Beta BIOS listesi
Kimler Beta BIOS'a güncellemeli? Halihazırda 3000 serisi Ryzen işlemcisi olan ama anakartını güncellemek istemeyen kullanıcılar işlemciyi kullanabilmek için bu BIOS'a güncellemeli. 400 Serisi Anakartlar: X470 GAMING M7 ACK E7B77AMS.19O X470 GAMING PRO CARBON AC E7B78AMS.19M X470 GAMING...www.technopat.net
2600 almanızı önermem 3600 tekli çekirdek olarak daha üstün ve fiyat farkına kesinlikle değecektir, ekran kartı yükseltmesi yapacağınız zaman işlemci yerine monitör alırsınız (2-4K) tüm ekran kartlarını besleyebilir.
RX5700 bende öneririm ama 2-3 fanlı tasarımları bekleyin.
MB520 kasasına bakın, o kasa tamamıyla çöp hava akışı olarak vasat.
Hala diyorum o 400TL'ye MB511 + PSU almak çok daha mantıklı, hava akışı olarak baya iyidir.Cooler master masterbox MB520 kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Cooler Master MB520 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Cooler master masterbox MB520 kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Cooler Master MB520 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Sistemi F/P bulmadım Vatan KDV indirimini bekleyin. Lütfen.
O para zor toplanmıyor...
@Pantheon hocam sence nasıl?