5300 TL Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Ti sistem toplama

Teşekkürler kafama o model yattı.

Bahsettiğiniz modeller hakkında bilgim yok maalesef. Araştırdığım tek model 1660Ti. Avantajlarından biraz bahseder misiniz?

Teşekkürler. Bu sistemde ki 1660ti aynı modeldeki en iyi olan mı? Onun haricinde RAM'i eksilttiğim taktirde bana uygun bir sistem oluyor fakat ilk mesajımda söylediğim gibi dükkanı olan bir yerden almam gerekiyor.
Msi 1660Ti armor Asus'a göre soğutması düşüktür. Bilginize
İtopya'ya gidebilirsin, Vatan'dan daha mantıklı ya da KDV indirimini bekleyip Vatan'dan alabilirsin. Armor modeli Ventus'a nazaran daha iyi soğutmaya sahip, 3-4 derece için +400 ödemeyi tercih etmiyorum.
3-4 derece mi? testlere bakmadınız galiba. :D

Asus'un bu modeli düşünüyorum. R5 3600 ile nasıl bir performansı olur? Daha mantıklı bir tercih var mı?
Eğer paranız var ise bu kartı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 1660Ti için en iyi ekran kartı diyebilirim.

İtopya'ya gidebilirsin, Vatan'dan daha mantıklı ya da KDV indirimini bekleyip Vatan'dan alabilirsin. Armor modeli Ventus'a nazaran daha iyi soğutmaya sahip, 3-4 derece için +400 ödemeyi tercih etmiyorum.
Evet ben de çok fazla ödemek istemem fakat bu bütçelere çıkınca biraz daha zorlayıp en iyisini almak ve arkana yaslanmak mantıklı geliyor. Gerçekten başımın ağrımasını hiç istemiyorum. Yorumlarınıza açığım bilgim fazla olmadığındna en doğrusunu bulmak için burada iletişim kuruyoruz.

Evet ben de çok fazla ödemek istemem fakat bu bütçelere çıkınca biraz daha zorlayıp en iyisini almak ve arkana yaslanmak mantıklı geliyor. Gerçekten başımın ağrımasını hiç istemiyorum. Yorumlarınıza açığım bilgim fazla olmadığındna en doğrusunu bulmak için burada iletişim kuruyoruz.
Haklısınız. kart hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu makale'ye bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ve ısı değerlerini kontrol edip, diğer kartlar ile kıyaslayın sizce hangisi? Unutmayın sadece ısı değil sağlamlık'da önemli. Bu yüzden Asus'dan yana hiç bir sıkıntınız olmasın. Biraz da şık duruyor değil mi? :)

üzden Asus'dan yana hiç bir sıkıntınız olmasın. Biraz da şık duruyor değil mi
Şıklığı zaten muazzam. Kardeşime 6 ay önce 1060'lı sistem toplamıştım fakat şıklık konusunda hiç içime sinmemişti. Şimdi kendime böyle bir sistem topladığımı görünce çok kıskandı. Yaş 23 oldu ama hala ışıklı mışıklı olayı insanı cezbediyor. Ve bu ve türevi tüm videolara baktım gerçekten güzel bir kart sadece bir kaç yorumda gereksiz olduğu söylendiği için bu kadar çok konuştum. Ama bu yorumlar kartın ilk çıktığı dönemin yorumları olduğundan şu an biraz daha rahatım.

Şıklığı zaten muazzam. Kardeşime 6 ay önce 1060'lı sistem toplamıştım fakat şıklık konusunda hiç içime sinmemişti. Şimdi kendime böyle bir sistem topladığımı görünce çok kıskandı. Yaş 23 oldu ama hala ışıklı mışıklı olayı insanı cezbediyor. Ve bu ve türevi tüm videolara baktım gerçekten güzel bir kart sadece bir kaç yorumda gereksiz olduğu söylendiği için bu kadar çok konuştum. Ama bu yorumlar kartın ilk çıktığı dönemin yorumları olduğundan şu an biraz daha rahatım.
Ben bütün ekran kartlarım'da ''ASUS'' markasını kullandım. Ve inanın hiçbirinde herhangi bir sorun yaşamadım öyle söyleyeyim. Her kartın kötü yorumu vardır, olacaktır'da. Gönlünüz rahat olsun. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı