İtopya'ya gidebilirsin, Vatan'dan daha mantıklı ya da KDV indirimini bekleyip Vatan'dan alabilirsin. Armor modeli Ventus'a nazaran daha iyi soğutmaya sahip, 3-4 derece için +400 ödemeyi tercih etmiyorum.
Msi 1660Ti armor Asus'a göre soğutması düşüktür. BilginizeTeşekkürler kafama o model yattı.
Bahsettiğiniz modeller hakkında bilgim yok maalesef. Araştırdığım tek model 1660Ti. Avantajlarından biraz bahseder misiniz?
Teşekkürler. Bu sistemde ki 1660ti aynı modeldeki en iyi olan mı? Onun haricinde RAM'i eksilttiğim taktirde bana uygun bir sistem oluyor fakat ilk mesajımda söylediğim gibi dükkanı olan bir yerden almam gerekiyor.
3-4 derece mi? testlere bakmadınız galiba.İtopya'ya gidebilirsin, Vatan'dan daha mantıklı ya da KDV indirimini bekleyip Vatan'dan alabilirsin. Armor modeli Ventus'a nazaran daha iyi soğutmaya sahip, 3-4 derece için +400 ödemeyi tercih etmiyorum.
Msi 1660Ti armor Asus'a göre soğutması düşüktür. Bilginize
3-4 derece mi? testlere bakmadınız galiba.![]()
Eğer paranız var ise bu kartı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 1660Ti için en iyi ekran kartı diyebilirim.Asus'un bu modeli düşünüyorum. R5 3600 ile nasıl bir performansı olur? Daha mantıklı bir tercih var mı?ASUS Geforce GTX1060 DUAL OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Ekran Kartı | ITOPYA
ASUS Geforce GTX1060 DUAL OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Ekran Kartı en iyi fiyat ve uygun taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Evet ben de çok fazla ödemek istemem fakat bu bütçelere çıkınca biraz daha zorlayıp en iyisini almak ve arkana yaslanmak mantıklı geliyor. Gerçekten başımın ağrımasını hiç istemiyorum. Yorumlarınıza açığım bilgim fazla olmadığındna en doğrusunu bulmak için burada iletişim kuruyoruz.İtopya'ya gidebilirsin, Vatan'dan daha mantıklı ya da KDV indirimini bekleyip Vatan'dan alabilirsin. Armor modeli Ventus'a nazaran daha iyi soğutmaya sahip, 3-4 derece için +400 ödemeyi tercih etmiyorum.
Haklısınız. kart hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu makale'ye bakabilirsiniz: ve ısı değerlerini kontrol edip, diğer kartlar ile kıyaslayın sizce hangisi? Unutmayın sadece ısı değil sağlamlık'da önemli. Bu yüzden Asus'dan yana hiç bir sıkıntınız olmasın. Biraz da şık duruyor değil mi?Evet ben de çok fazla ödemek istemem fakat bu bütçelere çıkınca biraz daha zorlayıp en iyisini almak ve arkana yaslanmak mantıklı geliyor. Gerçekten başımın ağrımasını hiç istemiyorum. Yorumlarınıza açığım bilgim fazla olmadığındna en doğrusunu bulmak için burada iletişim kuruyoruz.
O zaman R5 3600 ve 1660Ti'ın bu modelinde hem fikir miyiz? En mantıklı tercih bu mudur? Kusura bakmayın son demine kadar emin olmaya çalışıyorumEğer paranız var ise bu kartı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 1660Ti için en iyi ekran kartı diyebilirim.
Ne demek her zaman yardımcı olurum.O zaman R5 3600 ve 1660Ti'ın bu modelinde hem fikir miyiz? En mantıklı tercih bu mudur? Kusura bakmayın son demine kadar emin olmaya çalışıyorum![]()
Şıklığı zaten muazzam. Kardeşime 6 ay önce 1060'lı sistem toplamıştım fakat şıklık konusunda hiç içime sinmemişti. Şimdi kendime böyle bir sistem topladığımı görünce çok kıskandı. Yaş 23 oldu ama hala ışıklı mışıklı olayı insanı cezbediyor. Ve bu ve türevi tüm videolara baktım gerçekten güzel bir kart sadece bir kaç yorumda gereksiz olduğu söylendiği için bu kadar çok konuştum. Ama bu yorumlar kartın ilk çıktığı dönemin yorumları olduğundan şu an biraz daha rahatım.üzden Asus'dan yana hiç bir sıkıntınız olmasın. Biraz da şık duruyor değil mi
Ben bütün ekran kartlarım'da ''ASUS'' markasını kullandım. Ve inanın hiçbirinde herhangi bir sorun yaşamadım öyle söyleyeyim. Her kartın kötü yorumu vardır, olacaktır'da. Gönlünüz rahat olsun.Şıklığı zaten muazzam. Kardeşime 6 ay önce 1060'lı sistem toplamıştım fakat şıklık konusunda hiç içime sinmemişti. Şimdi kendime böyle bir sistem topladığımı görünce çok kıskandı. Yaş 23 oldu ama hala ışıklı mışıklı olayı insanı cezbediyor. Ve bu ve türevi tüm videolara baktım gerçekten güzel bir kart sadece bir kaç yorumda gereksiz olduğu söylendiği için bu kadar çok konuştum. Ama bu yorumlar kartın ilk çıktığı dönemin yorumları olduğundan şu an biraz daha rahatım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.