5400 RPM ile oyun oynanır mı?

Hocam değil 5400 7200 RPM bile şu an oyunlarda stabil bir performans vermiyor, veremiyor. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi yarış oyunlarda 7200 RPM bile yetmiyor özellikle Forza The Crew gibi oyunlarda.
Yine masaüstüne ben Witcher 3 oynarken bile özellikle kalabalık veya şehre girdiğimde dokular bayağı geç yükleniyordu. Bir ara o kadar yavaşladı ki WC'ye gidip geldiğimde de dokular hala yükleniyordu :D tabii bende oldu diye sizde de olacak diye bir şey yok ama şu an maalesef ki stabil oynamak için ve iyi oyunlar için SSD şart.

Bütçe yok ki hocam ya. Neyse çok sorun değil. Nedense Steam'de indirmem 8.4 MB idi şimdi 5.5'e düştü. Durdurup başlatınca yine 8.4 oluyor.
 
Bütçe yok ki hocam ya. Neyse çok sorun değil. Nedense Steam'de indirmem 8.4 MB idi şimdi 5.5'e düştü. Durdurup başlatınca yine 8.4 oluyor.
Tabi ki hocam bütçe vardır yoktur hiç önemli değil. İnanın bir şekilde zevk alınıyor. Ben tam 6 sene bu şekilde oyun oynadım. İlk başlarda anlamadım normal karşıladım ancak taki ssdli bir laptop alıp bunda oynayıncaya kadar.. Arkadaşların da dediği gibi grafik düşürürsen daha stabil olur. Hatta Xbox gamebar gibi bir şey de var o da bayağı ssd ve hddyi zorluyor bunu da kapat. Kapatırken ayarlardan değil komut dosyasından komut girerek kapat. Çünkü sadece böyle kapanıyor. Nette araştırma ile bulursun.
 
Tabii ki hocam bütçe vardır yoktur hiç önemli değil. İnanın bir şekilde zevk alınıyor. Ben tam 6 sene bu şekilde oyun oynadım. İlk başlarda anlamadım normal karşıladım ancak taki SSD'li bir laptop alıp bunda oynayıncaya kadar. Arkadaşların da dediği gibi grafik düşürürsen daha stabil olur. Hatta Xbox Game Bar gibi bir şey de var o da bayağı SSD ve HDD'yi zorluyor bunu da kapat. Kapatırken ayarlardan değil komut dosyasından komut girerek kapat. Çünkü sadece böyle kapanıyor. Nette araştırma ile bulursun.

Direkt silsem ne olur?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı