5400 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Evet. USB'yi takınca önyükleme ekranında gözükecek. Bu BIOS ekranının Easy Modu. Ben bu ekrandan yapmadım. Ana ekrandan yaptım. Zaten Gigabyte BIOS ekranı çok basit. Hemen göreceksin UEFI seçeneğini. Sonra USB adı çıkacak ve kuruluma geçeceksin.
Anladım hocam. Peki ya RAM durumu nedir sanırım aynı ramleri alacağız. 2900MHz görüyor mu stabil?

Neden öyle dediniz? Malzeme kalitesi çok iyi değil fakat fan vs. mevcut.
Malzeme kalitesinin kötü olduğunu kediniz de söylüyorsunuz. Ancak sırf fanları fazla diye alıyorsunuz, pes doğrusu.

Malzeme kalitesinin kötü olduğunu kediniz de söylüyorsunuz. Ancak sırf fanları fazla diye alıyorsunuz, pes doğrusu.

Aynı kasayı sipariş verdim dün geldi. Fanları biraz dandik görünüyor ama kasa çok kaliteli ve kablolaması çok iyi. O fiyata alabileceğin daha iyi ürün yoktur. Malzeme kaliteside benim gördüğüm kadarıyla iyi.

Biz sizinle anlaşamıyacağız bu kasayı alacağım. Yorumunuz için tesekkurler.

Aynı kasayı sipariş verdim dün geldi. Fanları biraz dandik görünüyor ama kasa çok kaliteli ve kablolaması çok iyi. O fiyata alabileceğin daha iyi ürün yoktur. Malzeme kaliteside benim gördüğüm kadarıyla iyi.
Fanları zamanla daha iyi markalar ile değistirilir. Kasa F/P kralı iyi tercih bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı