Göktuğ'S
Kilopat
Daha fazla
Selamlar bildiğiniz üzere ülkemiz şu anda zor bir zamandan geçiyor. Her şeye zam gelmiş her şey aşırı fahiş fiyatlara satılıyor. Malum ülkemizin yarısı asgari ücret ve altı maaş alıyor. Ve bu şartlarda evlatlarını okutmaya çalışıyor. YouTube dolanırken hep karşıma 3000-3500-4000 TL EBA sistem toplama videoları çıkıyor. Yahu insan soruyor hangi asgari ücretli bu fiyatlara evladına bir PC alabilir ki. Zaten ay sonunu zor getiren asgari ücretler belki kendilerine kalan 100 lira ki bu çok nadirdir. Bu parayla nasıl böyle sistemler alsın. Bu bana saçma geliyor. Bundan dolayı olabildiğince düşük bütçeyle toplayabileceğim bir sistem yapmaya çalıştım. Açıkçası 550 TL elimden bu kadar geldi. Pazarlık veya çok detaylı araştırma yapmadım. Siz pazarlık ve detaylı bir araştırma ile belki de bu sistemi 450-500 TL toplayabilirsiniz.
Ekran kartı modelinde HD 4650 modelini bulabilirseniz oda uygun olabilir.
Anakart çok takılmayın DDR2 ve 775 pin sayısı olan herhangi bir anakart işinizi görür.
Kasaları belki sizde 5-10 lira sizde yaptırabilirsiniz daha uygun olabilir.
Açıkçası elimden gelen bu oldu. Bu sistemle oyun oynanmaz mı oynanır tabii ki CS, Valorant tarzı oyunları düşük ayarlarda oynayabileceğinizi düşünüyorum. Ama burada yine hatırlatıyorum amacımız oyun değil. Uzaktan eğitimden bir PC olmadığı için yararlanamayan kardeşlerimiz için yaptım umarım bu sistem sayesinde 1 çoçuğa bile faydam olduysa bu bana yeterlidir. Düşünceleriniz nelerdir?
edit: Bu konuyu inceleyen moderatör lütfen resimleri hizalar veya düzeltirse çok sevinirim.
Ekran kartı modelinde HD 4650 modelini bulabilirseniz oda uygun olabilir.
Anakart çok takılmayın DDR2 ve 775 pin sayısı olan herhangi bir anakart işinizi görür.
Kasaları belki sizde 5-10 lira sizde yaptırabilirsiniz daha uygun olabilir.
Açıkçası elimden gelen bu oldu. Bu sistemle oyun oynanmaz mı oynanır tabii ki CS, Valorant tarzı oyunları düşük ayarlarda oynayabileceğinizi düşünüyorum. Ama burada yine hatırlatıyorum amacımız oyun değil. Uzaktan eğitimden bir PC olmadığı için yararlanamayan kardeşlerimiz için yaptım umarım bu sistem sayesinde 1 çoçuğa bile faydam olduysa bu bana yeterlidir. Düşünceleriniz nelerdir?
edit: Bu konuyu inceleyen moderatör lütfen resimleri hizalar veya düzeltirse çok sevinirim.