5500-6000 TL Yayın ve Oyun için Sistem

Bütün sistem adresine geldğin de şöyle bir şey yaparsın.
İnternetten video açıp adım adım toplayabilirsin. Technopat Youtube kanalında bir çok videosu var.

Ya da bütün sistemi alırsın tanıdığın bir pc dükkanına gidersin uygun bir fiyata yaparsın.
Yani şöyle diyeyim. Benim kullandığım sistemdeki siteler Sinerji ve incehesap ikisi de istanbulda sizde İstanbulda oturyormuşsunuz. Gidip elden alın ilk incehesap mağazasından sonra sinerji mağazasına incehesaptan aldığınız bileşenleride vererek yardım isteyin bu konuda sanırım 42 TL ye yapıyorlar hem kurulum hem test.
Bence kendisinin toplaması daha mantıklı en azından daha sonraki sistemlerinde kendisi toplar ve öğrenmiş olur

Bende sistem toplamayı bilmiyorum ve bende ilk sistemimi toplayacağım. Bu benim ilk toplama bilgisayarım olacak. İnanın ben sadece video izleyerek öğrendim ve biraz da kendime güveniyorum. Bu arada donanım arşivi gibi yerler toplama bilgisayarları kendi keyfi şekilde toplamıyor ( elbette istisnalar vardır) ve sponsorları ne derse ona uygun video çekiyorlar. Örneğin o videoda ki RAM' leri alırsanız 2400 MHZ sahip olacaksanız. Ryzen serisi yüksek MHZ' lerde daha performanslı ve bu performans gözle görülür şekilde artıyor. Üstelik kendi bilgisayarınızı topladığınız da sisteminizi sizden iyi bilen birisi olmaz ve ileride bir uptade yapacaksanız sisteminize uygun yaparsınız. Sisteminizi kendiniz dizerseniz belirli aralıklar da kendi temizliğinizi de yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı