5500 TL İntel mi yoksa AMD mi ?

UchihaShield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Benim bi sıkıntım var. Bütçem başlıkta belirtildiği gibi AMD - İNTEL arasında baya bi gidip gelme yaşadım. Bunun için foruma danışayım dedim. Neler düşünürsünüz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd. Neden dersen kışın ısınma problemin ortadan kalkar.

Eğer stok fan kullanıyorsan intel'de ısınır. Güzel ve uygun bir CPU soğutucu ile kullanırsan hiçbir ısı problemin olmaz, ayrıca FX işlemciler ile oc yaparsan 4.7 - 4.8 ghz rakamlarını rahatlıkla görüyorsun. İyi soğutma ile kurduğum sistemimde 8350 işlemcim boşta 18 - 25 derecede yükte ise 50'yi nadir geçiyor.

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Benim bi sıkıntım var. Bütçem başlıkta belirtildiği gibi AMD - İNTEL arasında baya bi gidip gelme yaşadım. Bunun için foruma danışayım dedim. Neler düşünürsünüz ?

5500 TL ye gözün kapalı Intel tercih etmeni öneririm. Bu fiyata alacağın AMD işlemci fazla güç kullanımı ve Intel'in üst seviye işlemcileri ile baş edemeyeceğinden dolayı gereksiz kaçacaktır.

Evet kulaktan dolma bilgilerle yorum yapan bir arkadaşımız daha. Bende FX 6300 var neden ısınmıyor acaba?

Nedenini açıklayayım, bende zamanında fx 8350 kullaniyordum ve oc siz şekilde arma 3 oyununu oynuyordum. Bunun gibi bir çok oyunda sıcaklık değerleri kat ve kat zamanla yükseliyordu kullandığım hyper 212 evo bile fayda etmiyordu o derece sıcak çalışıyordu islemci. 75 derecenin altına inmiyordu. Demem o ki kullandığın programlara ve oynadığın oyunlara gore değişkenlik gösterebilir. Bu bir istisna. Tabi sen mario oynayıp da islemcin ısınmayıp burada kendini haklı çıkarma peşindeysen bilemem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı