5500 TL IPS monitör önerisi

Bütçe
5500

tayfur şahiner

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, şu an AOC marka 27 inç 2K monitör kullanmaktayım (AV panel) fakat aşırı derecede FPS oyunlarında mide bulantısı yaşıyorum. Bu sebepten dolayı 24 inç "IPS" panele geçmeyi düşünüyorum. Gosting ve Motion Blur'a maruz kalmamak için. Doğru mu düşünüyorum ve önereceğiniz 24 inç monitör hangisi olurdu? (ASUS-MSI)

Son düzenleyen: Moderatör:

Aktif şekil 2 yıldır bunu kullanıyorum. Mutluyum ve memnunum. Biraz bütçeyi açarsan muazzam kullanırsın.

BU 3 Ü ARASINDA SEN OLSAN HANGİSİNİ SECERDİN

BU 3 Ü ARASINDA SEN OLSAN HANGİSİNİ SECERDİN
Ben monitör alacağım sırada kimse ama kimse MSI önermiyordu. Sebebi ghosting derdi var. Asus çok iyi alacaksanız onu almanızı öneririm.

Ben monitör alacağım sırada kimse ama kimse MSI önermiyordu. Sebebi ghosting derdi var. Asus çok iyi alacaksanız onu almanızı öneririm.

bunu çok öneriyorlar ne diyosun hocam

çok kişi bu modeli yazmış çoğu yorumda

çok kişi bu modeli yazmış çoğu yorumda
Hocam benim önerdiğim model bu zaten. :D

Bu bütçelerde daha iyi monitörler varken 3 yıl olacak neredese LG mi öneriyorsunuz? Birazcık monitör araştırsanız mükemmel olacak.

LG'den daha üstün modeller var.

Bu bütçelerde daha iyi monitörler varken 3 yıl olacak neredese LG mi öneriyorsunuz? Birazcık monitör araştırsanız mükemmel olacak.

LG'den daha üstün modeller var.
Hocam bu ücretteki monitörler üç aşağı beş yukarı aynı kalitede sadece yenileme hızlarında farklılıklar olmakta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı