5500 TL kulaklık önerisi

Selam bilgili görünüyorsunuz arkadaşlarım Arctis 7+,G733 ve Corsair Virtuoso'yu önerdi onlar hakkında bilginiz var mıydı?


Selam bilgili görünüyorsunuz arkadaşlarım Arctis 7+,G733 ve Corsair Virtuoso'yu önerdi onlar hakkında bilginiz var mıydı?
Top 5 de yok hiç bir incelemede
 
Uzun sürede kullanmadım sorun olur mu bilmiyorum ama bence SteelSeries bakabilirsin çünkü kafa bantlarıyla kulaklık aşırı rahat oluyor neredeyse hissetmiyosun o BlackShark da HyperX de vs. kafa bantları bana göre çok kaliteli ve rahat değil Logitech de ağırlıklı olarak PC için galiba. Bana göre Arctis 7+ ya da nova 7 alabilirsin nova 7 de %90'ın üzerinde dip ses yapıyor diyenler var 7+ ya bakmanı öneririm. Mobile çok girmem diyosanda Arctis 9'a bakabilirsin.
 
Görünüş olarak bende Barracuda'yı beğeniyorum sesini bilemiyorum.

Mediamarkta birçok kulaklığı denedim, tavsiyem kafa bandı olmayanı almaman. Kulaklık 100gramsa sen sanıyom 300 gram. Feci derecede baskı yapıyor ve kafa bandının kulaklıkla arasında mesafe olması bana göre lazım. Logitech ve Arctis bu konuda bana göre çok başarılı.
Görünüş olarak bende HyperX, Rampage, Razer tarzı kulaklıklar seviyorum ama oyuncu kulaklığının konforu ve sesi önemli benim için. Görünüşe pek fazla takılma.
 

Geri
Yukarı