5500 TL yayın için sistem toplama

Rostaaa

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar.
Yaklaşık 2 haftadır PC toplamayı düşünüyorum. Toplayacağım PC ile FPS drop almadan Twitch yayını ve işlerim gereği kurgu programları ve Photoshopta rahat iş yapmak istiyorum.

Bütçem 5500 TL monitor hariç.

Twitch'te oynmak istediğim oyunlar: CS:GO, Hearthstone, Leauge of Legends, PUBG, Overwatch
Kullanacağım programlar: Adobe Photoshop, Edius, Adobe Premiere, Adobe After Effects

Aldığım sistem önerilerini paylaşayım.

Medimarkt çalışanlarından aldığım sistem önerisi:
  • İŞLEMCİ:Intel Core i7 7700
  • ANAKART:Asus Prime Z270A
  • EKRAN KARTI:SAPPHIRE AMD NITRO-RADEON RX480
  • SSD:KINGSTON 240GB HYPERX FURRY
  • HARD DİSK:1TB SEAGATE ST1000DM010BARRACUDA
  • RAM:KINGSTON HYPERX 16GB
  • KASA:FRISBY FC 8875G 500W
Bir tanıdığım vasıtasıyla aldığım sistem önerisi:
  • İŞLEMCİ:Intel i7 7700
  • ANAKART:Asus Prime Z270A
  • EKRAN KARTI:Asus GeForce Dual GTX1060 192Bit
  • SSD:250Gb Samsung MZ-75E250BW 850 EVO S3 540/520MB
  • HARD DİSK:1TB SEAGATE ST1000DM010BARRACUDA
  • RAM:KINGSTON 8GB DDR4 2400MHz HX424C15FB2
  • KASA:VENTO TAM11 ATX SİYAH KASA 700W

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilişim firmaları niye böyle insan kazıklamaya çalışıyorlar anlamış değilim...

5600 TL oldu ama oynama yapabilirsin. Render işleri için Ryzen taraftarıyım. Senin sisteminden çok daha iyi..
5600 tl.png

Mediamarkt çalışanlarından önerimi alınır be. 2 sistemde olmamış. Doğru yerdesin ama, iyi bir sistem toplanır burada.
Kafamda çok soru işareti var. Çok bilgili değilim bilgisayar toplama konusunda. Bir tanıdık vasıtasıyla gittim bana bu sistemi topladılar. 600-700 TL civarlarında farkla pc topladılar. Sistemi araştırınca isteklerimi karşılayamayacağını düşündüm.

Bu benim alacağım sistem hocam. Monitörü çıkarıp onun yerine SSD'yi ve işlemciyi yükseltebilirsiniz.Monitör dahil topladığım için onlardan bir miktar kısmak zorunda kaldım ben. Tabi sistemi güçlendirdikçe güzel bir kasa ve psuda lazım olacak. Her neyse Monitör fiyatını çıkardığınızda geriye kalan parayla kafanıza göre değiştirebilirsiniz parçaları.

Dosya Ekleri

• pc1.png
    pc1.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 103
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı