5500 TL'ye Sistem Toplama

Nanotkatalog'dan uzak durunuz.Biraz araştırma yaparsanız sorunlu bir firma olduğunu görürsünüz.

Nanokatalog güvenilir bir mağazadır.
Hatta bir keresinde yanlışıkla bazı ekran kartlarını epey düşük fiyattan siteye koymuşlardı. Buradan alan epey oldu ve biraz bekleyişten sonra herkese aldıklarını gönderdi. Bunu her firma yapmaz.

Ancak Türkiye stoklarında olmayan ürünlerin gelmesi 1 ay sürebiliyor. Tabi illa 1 ay sürecek değil, daha erken de gelebiliyor. Arayıp Türkiye stoklarında var mı yok mu teyit ettiriniz.

Ayrıca Nanokatalogdaki ürünler İthalatçı garantilidir. Türkiye garantisi mevcut olmayabiliyor.
Siteden garanti hakkında daha detaylı bilgi alabilirsin.

Baya yardımcı oldun bana sağol iletişime geçtim fakat henüz yanıt vermediler ses çıkarttıklar zaman tavırlarına göre sipariş geçebilirim.

Ben alışveriş yapmadım bunu belirtiyeyim.Bu benim gözlemimdir. 50-60 bin TL'lik alışverişim olmuştur internetten.Belki daha fazla.Ama kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra alışveriş yapmayı düşünmüyorum.Nedeni ise uzun süre beklemek ve iptal olan siparişin para iadesindeki zorluklardır.Alışveriş yapanların zamanı vardır sabrı vardır ve onlar için sıkıntı olmayabilir.Ama daha kaliteli güven veren sorunu çözmekte hızlı olan firmalar benim için önceliklidir.Örnek; Inventus

Şöyle bir şey var her şeyi göze aldım sipariş geçmeye karar verdim 300TL fark ile GTX 1080 almak mantıklı olmayacak mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…