5500 TL'ye Sistem Toplama

@rtakak az önce telefon ile ulaştılar bana konuştuk olayı anlattılar sanırım sipariş geçicem

GALAX 8GB 2 GeForce GTX 1070 Ti EX 256-bit GDDR5 DVI-D HDMI 2.0b 3 x DP 1.4 Ekran Kartı 70ISH6DHM9XKB - Nanokatalog

şunu almayı düşünüyorum ama 300 tl daha verip
1080 GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog
alsam diğer bileşenleri ekleyince fazla tuzlu olacak sanırım ti versiyonunu alacağım ama bunu hiç araştırmadım desem yeridir 2 gündür 1070 1080 baktım ti versiyonu hakkında son yorumlarını alayım. :) @ShadowMaster

Monitörün var mıydı?
Yoksa minimum 2K çözünürlüklü monitör alman gerekicek bu kartlardan birini aldığında.
Eğer o 300 TL ile monitör bütçesine katkı yapacaksan GTX 1070 Ti.
Ama o para cebinde kalacaksa almışken GTX 1080.

Bu video karar vermene yardımcı olur;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bir miktar sağlıklı OC ile GTX 1080'e çok yakın değerler elde edebilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir :D
Aldığınızda görsel eklemeniz dileği ile :)

@Silinen üye

Size katılıyorum ayrıca geçenlerde neden herkez nano katalog denen siteden alışveriş yapıyor diye siteye bir göz gezdirdim. Normal sitelerden yani güvenilir sitelerde aynı ekran kartları modelleri aynı fiyatlardayken nano katalog sitesinde bu rakam 500 - 750 tl daha ucuzdu şaşırdım doğrusu ama biraz araştırınca pek tekin bir site olmadığını öğrendim biraz araştırınca sizde anlayabilirsiniz.

@Silinen üye

Size katılıyorum ayrıca geçenlerde neden herkez nano katalog denen siteden alışveriş yapıyor diye siteye bir göz gezdirdim. Normal sitelerden yani güvenilir sitelerde aynı ekran kartları modelleri aynı fiyatlardayken nano katalog sitesinde bu rakam 500 - 750 tl daha ucuzdu şaşırdım doğrusu ama biraz araştırınca pek tekin bir site olmadığını öğrendim biraz araştırınca sizde anlayabilirsiniz.
Şu an sipariş geçiyorum. Sorunsuz şekilde elime ulaşırsa başka parçalarıda alırım etrafımada tavsiye ederim.

Evet biraz bekledik ama üzmediler. :)
@Silinen üye

Şu an sipariş geçiyorum. Sorunsuz şekilde elime ulaşırsa başka parçalarıda alırım etrafımada tavsiye ederim.
Siparişi geçtim 1070ti. Hadi hayırlısı :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı