5500 TL'ye Sistem Toplama

Monitör için bütçen düşük ise bunu önerebilirim;
Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı
Bütçen daha fazlaysa önermem.
Monitör için yakın zamanda alacaksan gene konu aç :D ve GCN'yi etiketle. İstersen beni de etiketle ama GCN yeterince yardımcı olacaktır.
tamam. diğer parçalarıda kart gelince toparlarım artık. topluca alırız onları.
Monitör için bütçen düşük ise bunu önerebilirim;
Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı
Bütçen daha fazlaysa önermem.
Monitör için yakın zamanda alacaksan gene konu aç :D ve GCN'yi etiketle. İstersen beni de etiketle ama GCN yeterince yardımcı olacaktır.
İnternette pek yorum inceleme bulamadım almanca var 1 tane bu model için. performans ve soğutma yeterliliği olarak elinde site var mı bakabileceğim?
@rtakak

Son düzenleme:
GALAX'a güvenebilirsiniz. Adi oldukları için değil, kullanıcı dostu oldukları için daha uygun fiyatlara satıyorlar. Her firmanın satış pazarlama taktiği farklıdır. Biri ejderha logosu basar, çok havalı, buna 300 lira fazla verin der; diğeri beyaza boyayıp, iki üç led takar, ışıklı mışıklı diye cakasını satar, 400-500 liraya fazlaya satar, öbürü 3 fan takar, 15 tane ışık taktık buna 600 verin der. Şu 1060'ın ROG STRİX modeli kadar gereksiz bir model görmedim. Adamlar resmen 1070 parasına 1060 satıyor 3 fanlı ve ışıklı diye.

Genel bir yakınma da oldu ama, bunu sadece güvenebileceğinizi söylemek için anlattım. GALAX candır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı