5500 XT vs. 1650 Super

  • Konuyu başlatan Levii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 675
Ben de 2070S'i 4700'e koydum diye kahkaha falan atmışlardı. 3 günde 7-8 tane teklif geldi. Stok bekleme imkanı olmayan biri ne yapsın? Nihayetinde 4600'e sattım. Sanki kafalarına silah dayayıp satıyoruz. Koydum o fiyata isteyen alır isteyen almaz. Gelip boş yapmaya hakları yok.

Koskoca 2020 şu pandemiye ve dolar kuruna rağmen normal geçti. Aralık ayının başında bile çok sağlam indirimlerle yaz fiyatlarına yakın alıyordun kartları. Tüm seneyi boş geçip 2021 Ocak ayını beklediysen kusura bakma işler değişti 1 sene daha bekle. Millet yatırım yapmak için rig kuruyor para kazanıyor bunlar Getabeş oynayamıyor diye küfür ediyorlar minerlara. Gamegaraj yine insani fiyatlardan hazır sistem satıyor, isteseler sistemleri iptal eder o kartları piyasaya 1 günde okuturlar.
 
Konuyu nereden nereye getirdiniz adam size soru sormuş hangisi daha iyi diye oyun konusunda mining yapacağım dememiş biraz daha dikkatli olun lütfen konu dışı cevap vermeyin.

Varsa bir sıkıntı rapor et tuşunu kullanırsın, ben ikinci elde kartını bedava fiyata vermesin diye uyardım. Sonra elinden alırlar üzerine 700-800 ekleyip başkasına satarlar. Kendisi kazansın.

570 8 GB'ı 3500 TL'ye satıyorlar ikinci elde;
 

Yeni konular

Geri
Yukarı