s_effa
Kilopat
Daha fazla
Benim takıntım anakartla ekran kartını aynı marka alıyorum böyle bi şartın yok tabiki bütçene uygun olan markaları seçebilirsin, uyumda sıkıntı riskini minimuma indiriyorum böylelikle. Tavsiye eder misin dersen ben aynı marka ekran kartı ve anakart al derim sonuna kadar ama diğer arkadaşlar tabii ki farklı düşünebilir..@nightsniffer Sistemi tek kullanmayacağımı da düşünürsek almışken paraya kıyıp 1070'i almak daha uygun sanırım. Mesajınızı beğenmek dışında bir şey yapamıyorum maalesef. (Yapılacak şeyler varsa lütfen uyarın.) Gecenin bu saatinde sorularımı sıkılmadan cevapladığınız için teşekkürler.
@bgiannis Sisteminize hayranlığımı bir kez daha dile getiriyorum. Her şey için teşekkürler iyi forumlar.
kesinlikle önermem dediğim marka yok ama 1070'i RX'lere tercih etmeni öneririm kesinlikle, pişman olma@bgiannis Markalar çok önemli mi? Zotac,msi,asus vs gibi.Kesinlikle önermem dediğin bir marka var mı varsa neden ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.