5500TL İle Yayın İçin Sistem Toplama

@bgiannis Tam olarak yazacağım şeyi yazmış. @Pantheon Kasa gerçekten ateş ediyor. Sisteminizi bütün ayrıntılarıyla paylaşabilir misiniz? (marka,model vs...) En azından uyum sorunu aklımı kurcalamamış olur. Oynadığınız oyunlar ve fps ile ilgili bilgide verirseniz çok sevinirim.

RX 580'in 480'den tek artısı biraz daha yüksek saat hızları ve buna bağlı %8-10 ek performans. Ancak 480 ile 580 aynı fiyata olduğu için 580 almak daha makul. 1070 tartışmasız olarak RX 580'i ezip geçecektir ancak burada önemli olan şey sizin 1070'e ne kadar ihtiyacınızın olduğu. Bana kalırsa RX 580 sizin anlattığınız ihtiyaçlarınızı görecek bir kart. Yayın yapıyorum diyorsanız ve yeni çıkan BF1 gibi oyunları 144 FPS ile Ultra ayarlarda oynamak gibi bir niyetiniz yok ise 1070'in çok anlamı yok. Yeni çıkan sistem gereksinimleri yüksek oyunları oynayıp 144 FPS almak isterim derseniz o zaman sizi 1070 bile kesmeyecektir, dolayısıyla 1070 almanız en mantıklısı.

@bgiannis Tam olarak yazacağım şeyi yazmış. @Pantheon Kasa gerçekten ateş ediyor. Sisteminizi bütün ayrıntılarıyla paylaşabilir misiniz? (marka,model vs...)

Msi B350 Tomahawk 3.2 Anakart
Ryzen 7 1700 CPU
MSI 1070 OC 8 gb GPU
Corsair VS650 PSU
3200, 8x2 Corsair Vengeance Red Led Memory ( Ben hata yaptım sen yapma :D 3000 al maksimum)
Corsair bahsettiğiniz kasa spec alpha Black-Red
Samsung Evo 850 250 GB SSD
Toshiba 1TB harddisk
Asus VX24A 2k Monitör
G502 Logitech Mouse
G103 Logitech Klavye
C310 Logitech HD kamera

(Rahatlıkla yayın için kullanabilirsin bu sistemi)

@nightsniffer Sistemi tek kullanmayacağımı da düşünürsek almışken paraya kıyıp 1070'i almak daha uygun sanırım. Mesajınızı beğenmek dışında bir şey yapamıyorum maalesef. (Yapılacak şeyler varsa lütfen uyarın.) Gecenin bu saatinde sorularımı sıkılmadan cevapladığınız için teşekkürler.

@bgiannis Sisteminize hayranlığımı bir kez daha dile getiriyorum. Her şey için teşekkürler iyi forumlar.

@nightsniffer Sistemi tek kullanmayacağımı da düşünürsek almışken paraya kıyıp 1070'i almak daha uygun sanırım. Mesajınızı beğenmek dışında bir şey yapamıyorum maalesef. (Yapılacak şeyler varsa lütfen uyarın.) Gecenin bu saatinde sorularımı sıkılmadan cevapladığınız için teşekkürler.

@bgiannis Sisteminize hayranlığımı bir kez daha dile getiriyorum. Her şey için teşekkürler iyi forumlar.
Benim takıntım anakartla ekran kartını aynı marka alıyorum böyle bi şartın yok tabiki bütçene uygun olan markaları seçebilirsin, uyumda sıkıntı riskini minimuma indiriyorum böylelikle. Tavsiye eder misin dersen ben aynı marka ekran kartı ve anakart al derim sonuna kadar ama diğer arkadaşlar tabii ki farklı düşünebilir..

@bgiannis Markalar çok önemli mi? Zotac,msi,asus vs gibi.Kesinlikle önermem dediğin bir marka var mı varsa neden ? Sadece ekran kartı yada anakart için demiyorum. SSD, bellek, PSU hepsini kapsayacak bir soru.

upload_2017-4-27_2-7-1.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı