5500XT sürücü güncellemeli miyim?

Makaleler
1
5500XT ekran kartım var ve bildiğiniz üzere yeni sürücü çıktı. Güncellemeli miyim? Bugün bilgisayarımı açarken uzun süreli bir siyah ekran gördüm. Kapatıp açtığımda düzeldi. Sürücüden kaynaklı olabilir mi, güncellersem çözülür mü?

Evet genel bilinen bir gerçek her zaman güncel sürümün iyi olduğudur. Fakat bu AMD ekran kartları için tam olarak geçerli değil bence. Hangi sürümde sorun yaşamıyorsanız o sürüm sizin için en iyisidir diye düşünüyorum.

5500XT ekran kartım var ve bildiğiniz üzere yeni sürücü çıktı. Güncellemeli miyim? Bugün bilgisayarımı açarken uzun süreli bir siyah ekran gördüm. Kapatıp açtığımda düzeldi. Sürücüden kaynaklı olabilir mi, güncellersem çözülür mü?

Hangi sürümde yaptı benndede aynen ı ekran kartı var. 20.9.1'de ilk açarken siyahekran geliyor. Resetlemezsem açılmıyor bazen yapıyoror.
5500XT kartında sürücü sorunları yok sanıyordum. En iyisi bir güncelleyeyim.

Dostum uygun sürücü bulursan paylaşır mısın? Ben PC boştayken kitlenemler yaşıyorum. Ona çözüm arıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı