5500XT ve R3 3100 sistem alınır mı?

Katılıyorum. SSD hatta M.2 SSD olmayan sistemlere yazık.

M.2 render falan yapılmayacaksa gereksiz aslında. Oyunda ve Windows açılışında SATA'yla 1 saniyelik farkı var.
Fiyat bandına baktığım zaman daha iyi bir kasa modeli bulamadım varsa öneriniz bekliyorum bunun için konu açtım :) ekran kartı için iyi/kötü çok yorum okudum RX470 içinde aynısını söyleniyordu ancak ben 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim. SSD sonradan almayı düşünüyorum şu an ona ayırabileceğim bir bütçe fazlam yok. Sonraki aylarda neden olmasın.

Ben size topluyorum.

Şaka gibi, bu bütçeye 1660 Super sığar, kullanılan malzemeler de daha kaliteli olur.
Hatam varsa düzeltmeniz için konuyu açmıştım, hemen göz atıyorum teşekkürler.
Kasa çok iyi bir model değil. Ekran kartı ısınan bir model. Bu devirde SSD'siz bilgisayar alınmaz.
SSD'siz olmayacağını biliyorum ancak bütçe şu an bu kadarına yetiyor ilerleyen aylarda eklemeyi düşünüyorum. Kasa fiyat bandında bunu bulamadım öneriniz varsa bekliyorum.
Katılıyorum. SSD hatta M2 SSD olmayan sistemlere yazık.
Kardeşime oyun için bilgisayarım topluyorum M2 SSD? O kadar abartmaya gerek var mı :D
M.2 render falan yapılmayacaksa gereksiz aslında. Oyunda ve Windows açılışında SATA'yla 1 saniyelik farkı var.

Ben size topluyorum.
Bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
Eğer bütçe belirtirseniz daha iyi bir sistem oluşturulabilir.
Yukarıda bir yorumda söylemiştim. 5500TL bir bütçem var. Kardeşime sadece oyun amaçlı.

G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 adet
@366490 hocam nasıl?
@Ma'at hocam sistem nasıl olmuş?

G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 adet
@366490 hocam nasıl?
Güzel sistem. Eğer sadece oyun oynanacaksa işlemci 10400F seçilebilir. Ya da 10100F beklenebilir.

@366490 hocam nasıl?
Güzel sistem olmuş hocam, değişebilecek üç parça var.

Spec-Delta yerine daha iyi alternatifler var.
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ve

Fiyatı düşürmek için bu SSD de tercih edilebilir;

Siparişi vermiş bulunmaktayım kasayı dediğiniz gibi yaptım ve değiştirdim. Şu an tek eksik olarak ekran kartı kaldı. 5500XT olarak düşünüyorum ancak kararsızlığım sürüyor. Bütçe tam 2000TL. Attığınız ekran kartı modelini tam olarak bilmediğim için pek sıcak bakmıyorum.
@Hangottom

Siparişi vermiş bulunmaktayım kasayı dediğiniz gibi yaptım ve değiştirdim. Şu an tek eksik olarak ekran kartı kaldı. 5500XT olarak düşünüyorum ancak kararsızlığım sürüyor. Bütçe tam 2000TL. Attığınız ekran kartı modelini tam olarak bilmediğim için pek sıcak bakmıyorum.
@Hangottom
Dün Amazon.com.tr'de MSI 5500 XT 8 GB Gaming X modeli 1780 TL'ye düşmüştü. Kötü zamanlama olmuş.

2000 TL sınır için alabileceğin ya 1650 Super ya da 5500 XT var ama 5500 XT için de Sapphire Pulse öneririm, Mech OC biraz uzak dur. @Hangottom attığı 1660 Super de güzel karttır soğutma sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum. Tek dezavantajı çok çirkin, bir tasarım yapmışlar GT 730 mu 1660 Super mi anlaşılmıyor.

@Hangottom

Bu da olabilir.

@366490 hocam nasıl?
Hiç şaşırtmadınız hocam, harika sistem. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı