- Makaleler
- 7
Neden pişmanlık olsun ki?Sıvı soğutma pişmanlıktır.
Neden pişmanlık olsun ki?Sıvı soğutma pişmanlıktır.
Neden pişmanlık olsun ki?
Çok kullandım ben sıvı soğutma 3 fanlı soğutma ondan daha da performanslı.
Rampage gibi bir markadan alırsanız pişmanlık olması normal. Ama Arctic, Silverstone gibi kaliteli markalar var. Onların sorun çıkaracağını sanmam. Tabi hortumuyla tır çekmediğiniz sürece.Neden pişmanlık olsun ki?
2700X ve 200TL’ye soğutma. Cahiliz ama bu kadar da değil. Hatta cahil de değil. İlgi alanım değil.
İşlemcilerde ki nanometre değeri azaldıkça sıcaklık değerleri de aşağıya iner merak etmeyin. Yani ne kadar güçlü bir işlemciyse o kadar güçlü bir soğutma gerekmez sıvı soğutma vs takan kişiler render, yayın + oyun, ciddi overclocklar yaptıkları için sıvı soğutma takarlar bu da size bir bilgi olsun![]()
İşlemcilerde ki nanometre değeri azaldıkça sıcaklık değerleri de aşağıya iner merak etmeyin. Yani ne kadar güçlü bir işlemciyse o kadar güçlü bir soğutma gerekmez sıvı soğutma vs takan kişiler render, yayın + oyun, ciddi overclocklar yaptıkları için sıvı soğutma takarlar bu da size bir bilgi olsun![]()
Ben orada o fiyata sıvı soğutma olmasına şaşırmadım... Aman geçti bitti. Asıl konuya dönelim.
@Yahya Nuroğlu hocam siz kafanızdakini toplayın. Dediğim gibi mini ITX istiyorum ama zorda kalırsam ATX'de alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.