5500XT ve R3 3100 sistem alınır mı?

Dün Amazon.com.tr'de MSI 5500 XT 8 GB Gaming X modeli 1780 TL'ye düşmüştü. Kötü zamanlama olmuş.

2000 TL sınır için alabileceğin ya 1650 Super ya da 5500 XT var ama 5500 XT için de Sapphire Pulse öneririm, Mech OC biraz uzak dur. @Hangottom attığı 1660 Super de güzel karttır soğutma sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum. Tek dezavantajı çok çirkin, bir tasarım yapmışlar GT 730 mu 1660 Super mi anlaşılmıyor.
XFX 5500XT için yorumunuz nedir? Fiyat olarak 2100TL'ye buldum aslında. Bahsettiğiniz MSI modeli ise şu an 2400TL o kadar bütçeyi zorlamayacaklarına eminim.

XFX 5500XT için yorumunuz nedir? Fiyat olarak 2100TL'ye buldum aslında. Bahsettiğiniz MSI modeli ise şu an 2400TL o kadar bütçeyi zorlamayacaklarına eminim.

8 GB bakıyorsun sanırım. Yani AAA oyunlarda 6 GB VRAM üzeri lazım oluyor bizzat tecrübe ediyorum. 2150 TL Sapphire Pulse modeli zaten var yani şu anda en başarılı model bu bana göre. 50 TL için değer.

Limitin buysa bunu al, çıkabiliyorsan @Hangottom attığı 1660S'i al.

8 GB bakıyorsun sanırım. Yani AAA oyunlarda 6 GB VRAM üzeri lazım oluyor bizzat tecrübe ediyorum. 2150 TL Sapphire Pulse modeli zaten var yani şu anda en başarılı model bu bana göre. 50 TL için değer.

Limitin buysa bunu al, çıkabiliyorsan @Hangottom attığı 1660S'i al.
50TL gibi bir oynama yapabilirim öneriniz için teşekkür ederim. Sistemin tüm parçalarını sipariş ettim tüm parçalar gelince ekran kartını alacağım. Umarım karşıma bir indirim çıkar zorlanmadan sistemi toparlarım :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı