Çözüldü 551.52 NVIDIA Game Ready güncellemesinden sonra FPS düşüşü oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

BRVWARRİOR

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3200 mhz
Ekran kartı
rtx 4060 8gb
İşlemci
i7 12650h
Merhaba, güncellemeyi bugün indirdim. Sadece RDR 2'de denedim ve bariz FPS düşüşü oldu. Başka yaşayan var mı, önceki sürümlere geçsem düzelir mi?

Çözüm
Önceki sürüme geçin DDU kullanarak. Ben bir sorun yaşamadım yeni sürümle alakalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Önceki sürüme geçin DDU kullanarak. Ben bir sorun yaşamadım yeni sürümle alakalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DDU ile temiz ekran kartı sürücüsü kurulumu yapın bence. Ben GTX 960 kullanıyorum bana da çok stabil geldi bu sürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürücü sadece oyun desteği için, öyle devasa bir değişiklik yok. Sorun yaşamaman lazım.

Aksine bende Valve'in yaptigi son guncelleme ile CS2 leş gibi olmustu. Bu surum guncelleme ile yag gibi oldu. 3060 kullanıyorum bende

Aksine bende Valve'in yaptigi son guncelleme ile CS2 leş gibi olmustu. Bu surum guncelleme ile yag gibi oldu. 3060 kullanıyorum bende.

He bu arada belirteyim ben GeForce Experience kullanmiyorum hocam varsa silin. Kafasina gore ayar yani kendince optimize ediyor. Bir girin uygulamaya bakin bir de oyun ayarlariniza bakin.
Bende bir kere CS:GO'yu 4K cozunurluge cekmisti zamaninda ondan beridir kullanmiyorum. Elle guncelleme yapiyorum.

Son düzenleme:
Otomatik Optimizasyonu kapatırsan yapmaz, çok boş bir yorum olmuş. Geforce Experience ile FPS kaybı olmadan kayıt alabiliyorum üstüne kaliteli screenshot'da alabiliyorum. Açıkcası NVIDIA kart varsa sorgulanmadan Geforce Experience kullanılmalı çok büyük nimet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı