5600X sisteme Dual Boot ile Hackintosh kurulumu nasıl yapılır?

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
1623197732317.png

Hocalarım merhaba. Sistemime Dual Boot ile Hackintosh yapmak istiyorum ama neredeyse bu konu hakkında bilgim yok. Yardımlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

Sistemim:

Anakart: ASUS TUF X570 PRO (Wi-Fi)
RAM: G.Skill Trident Z RGB (16x2) 3600MHz CL16.
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Ekran kartı: ASUS ph EVO RX550 4 GB.
PSU: FSP Hydro G PRO 750W 80+ Gold.
Kasa: Cooler Master TD500 mesh.
Soğutucu: Thermaltake TH360

SSD: PNY XLR CS3030 1TB M.2

@Yiğit Gençer hocam siz sanırım bu konuda ilgilisiniz, yanlış biliyorsam etiket için kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğim gibi bilgim sıfır, yapmayı aşırı istemiyorum aslında. Sadece heves. Ayrıca ne gibi artıları olur bunun?
Windows uygulamaları dışında aslında pek bir fark yok. Elbette bir fark vardır fakat vazgeçemeyeceğin uygulamalar varsa illa Windows'a dönüyorsun. Oyun vb. şeyler olsun Windows'a dönmek zorunda kalıyordum. Kurup deneyimlemek güzel. Fakat aman aman bir fark şahsen hissedemedim. Alışkanlık dolayısı, High Sierra kullanmak zorunda olduğumdan olabilir. Zorunlu olarak kullanman gereken macOS uygulamaları yoksa geçmeni gerektirecek bir şey de yok bence. Apple ekosistemine dahilsen her şey değişir. Çok ama çok güzel bir ekosistem var. Gündelik hayatını kolaştırmak için kullanabilirsin.

Arkadaş RX 550 ile kurulmuyor demişti, bende sormuştum;

Yalnız hocam o sisteme o ekran kartı olmuş mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı