5600X ve RTX 3070 sisteme 1080P monitör almak

Apolhachi

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  

Arkadaşlar şu sistemi almaya niyetliyim. Bunun yanında 1080p monitör kullanırsam darboğaz olur mu endişem var. 2K mı önerirsiniz? 1080p mi seçmeliyim?

Ben darboğaz konusunun bu kadar abartılmasını anlamıyorum, 2K monitör yerine 1080P monitör alırsa ayar kısmadan oynayacağı süre biraz daha uzun olur o kadar. Ekran kartının %100 kullanılmaması düşük FPS alacağınız veya oyunların kasıp duracağı anlamına gelmiyor.
5600X ve RTX 3070 ile 1080P'de sorun yaşamaz diye düşünüyorum.
2K almasın demiyorum ama direkt olarak alınmaz/olmaz diyen arkadaşlar için bahsetmek istedim.
Ayırca darboğaz zaten sisteme zarar vermiyor, ufak fps kayıpları sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Red dead redemption
Kingdom come deliverance
Cs Go
AC Valhalla
Cyberpunk gibi oyunları oynamayı düşünüyorum
Gtx 1080 bile 2K oynatırken bununla 1080P oynamak için tek geçerli bahane bütçe olur.
Gtx 1080 bile 2K oynatırken bununla 1080P oynamak için tek geçerli bahane bütçe olur.
Sistem ile birlikte seçili AOC monitörler 1000TL indirimli! Gerçi şu seçenek de onu öldürüyor gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00