5600XT hala sorunlu mu?

• Konuyu başlatan KrezZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 615

KrezZ

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bir zamanlar fazlaca driver sorunları yaşayan vardı, sonra düzeldi dediler. Ben de almayı düşünüyorum ama aklımda fazlaca soru işareti var. Kartı artıları ve eksileri ile beraber bilenler, tecrübesi olanlar yardım ederlerse sevinirim.

Not: Lütfen 3060 Ti, 3050 gibi kartları bekleyin demeyin ben sadece 5600XT'nin olumlu ve olumsuz yanlarını şeffaf bir şekilde öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bir zamanlar fazlaca driver sorunları yaşayan vardı, sonra düzeldi dediler. Ben de almayı düşünüyorum ama aklımda fazlaca soru işareti var. Kartı artıları ve eksileri ile beraber bilenler, tecrübesi olanlar yardım ederlerse sevinirim.

Not: Lütfen 3060 Ti, 3050 gibi kartları bekleyin demeyin ben sadece 5600XT'nin olumlu ve olumsuz yanlarını şeffaf bir şekilde öğrenmek istiyorum.

Ben kullanıyorum evet sorunlar bir zamanlar çok fazlaydı ama artık hiçbir sorun yaşamıyorum almak isteyenlere öneririm ama aynı fiyata RTX2060 vardı hala fiyatı aynıysa onu alın derim.

Merhaba,

Bende kullanıyorum henüz sorun yaşamadım.

Ben kullanıyorum evet sorunlar bir zamanlar çok fazlaydı ama artık hiçbir sorun yaşamıyorum almak isteyenlere öneririm ama aynı fiyata RTX2060 vardı hala fiyatı aynıysa onu alın derim.

Bende kullanıyorum henüz sorun yaşamadım.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Sistem hazır sistem olduğu için parçalar değişemiyor maalesef. Peki ısınma sorunları oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı