RX 5700 hala sorunlu mu?

Rog Strix 5700 XT modelini kullanıyorum sorun yok çok şükür memnunum. Üretimi yeni olan kartlar da sorun yok ama özellikle TUF Gaming modellerinde EVO olmayanlarından uzak durun. Şu an piyasada sorunlu ilk üretim 5700XT'ler ve sorunsuz gerçekten iyi performanslı 5700XT'ler var. İyisine denk gelirsen çok memnun kalirsın sorunlusuna denk gelirsen biraz uğraştırır seni.

Forumda her hafta min 10 tane konu açılıyor 5700 sorunları ile ilgili. Genel de sorun yok alabilirsin diye yorum yapanlar bu konulara yorum yapmıyor ben bu kişilerin bu kartı kullandıklarından bile şüpheliyim. Çünkü bende bu kartı kullanıyorum ve sorunlar yaşıyorum başka forumlara giriyorum her 10 konudan 7'si bu kart ve sorunları ile ilgili. Diyorum acaba sorun bizde mi yabancı forumlara giriyorum durum orada da aynı konular siyah ekranlar mavi ekranlar yeşil ekranlar FPS droplar yani say say bitmez. Bu kartı almak kumar gibi dert sahibi olmak istiyorsan al kafam rahat olsun diyorsan NVIDIA al geç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı