Bence çok fahiş bir fiyat.Merhaba. Ben PC de sadece oynamayı anlayan bir arkadaşınız kardeşiniz olarak size alacagim sistemi sormak istedim. Bu sistemi almayı düşünüyorum 12 ay peşin fiyatına taksitle olmasi çok cezbediyor siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 2513784
Monster'dan uzak durun.
O paraya 9070 XT sistem alınır.
O sisteme sizce o para verilir mi? Bir uzaktan bakın.Neden uzak durmaliyim bilmediğim için soruyorum taksitle alabileceğim için burayı tercih etmistim.
O sistemi zaten parça parça toplasan üstüne vade farkı ödeyerek işlemi tamamlasan bile daha ucuza alırsın.Neden uzak durmaliyim bilmediğim için soruyorum taksitle alabileceğim için burayı tercih etmistim.
Peki hangi siteden toplaya bilirimO sistemi zaten parça parça toplasan üstüne vade farkı ödeyerek işlemi tamamlasan bile daha ucuza alırsın.![]()
Merhaba. Ben PC de sadece oynamayı anlayan bir arkadaşınız kardeşiniz olarak size alacagim sistemi sormak istedim. Bu sistemi almayı düşünüyorum 12 ay peşin fiyatına taksitle olmasi çok cezbediyor siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 2513784
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.