57 Mbps VDSL altyapıya modem tavsiyesi

deltawrp

Hectopat
Katılım
23 Eylül 2022
Mesajlar
554
Çözümler
2
57 Mbps VDSL altyapım var ve Vodafone kullanıyorum. Bayağı bir önceden almıştık interneti. Hep 12 Mbps'de takılı kalıyordu. Sanırım modem yüzündenmiş. Şu an Huawei HG531SV1 kullanıyorum. Max 24 Mbps destekliyor ama genelde daha düşük hızlar verir dedi ChatGPT. Nasıl bir modemle değiştirmem gerek? Direkt alıp gerekli kabloları mı bağlayacağım yoksa servisle iletişime geçmem lazım mı? Teşekkürler.
 
5GHz bir modem alırsan alt yapının desteklediği tüm hızı görürsün bütçene göre tercih edebilirsin ben Keenetic marka tavsiye ederim. Kurulumu kendin yapabilirsin birçok videoları var.
 
Kaliteli olsun diyorsan:


DSL modemlerde kullanıcı adı ve şifre istiyor diye hatırlıyorum. Veya otomatik çekiyor da olabilir, sağlayıcınızla konuşursanız bu şifreleri verirler zaten. Modem arayüzünden giriyorsunuz sonra internet geliyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı