Görseldeki gibi bir masam var ve değiştirme şansım yok maalesef. Kasamı değiştirmek istiyorum. Galiba dikkat etmem gereken şeylerden birisi anakart diğerleri ise ekran kartı ve sıvı soğutucunun boyutu. Anakartım H610M-R D4, ekran kartım 6750 XT ve sıvı soğutucum le720. PSU'ya gerek yok, kasa da boş kasa olması daha iyi olur ama bu fiyatlarda tabii ki güzel PSU'lu bir kasa varsa uygun fiyatlı neden olmasın? PSU'm TR2 S, buna göre PSU'lu önerirseniz sevinirim. Kasanın akvaryum falan olması hiç önemli değil. Siyah olmasını tercih etmiyorum beyaz veya diğer tüm renklere okeyim ama bulunmuyorsa tabii ki siyahta olur. 5000₺ gibi bir bütçe ayırsam az mı olur hiçbir fikrim yok. H6 Flow gibi olursa öndeki girişleri çok sevinirim çünkü Bluetooth adaptörü, alacağım kulaklığın donglesini kasanın ön tarafına takmak istiyorum fakat bu kasamda yapmaya çalıştığımda çekmeceyle arasına sıkışıyorlar ve olmuyor bu beni rahatsız ediyor. Kasamdaki 4 fanı kullanmaya devam edebilirim ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok sıvı soğutucu yüzünden anakartımda yeterli slot yok galiba 4. fanı takabileceğim bir yer bulamadım bunun için bir çoğaltıcı vs. var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: