5700 TL'ye görseldeki masaya uygun kasa önerisi

Bütçe
5700

883443

Picopat
Görseldeki gibi bir masam var ve değiştirme şansım yok maalesef. Kasamı değiştirmek istiyorum. Galiba dikkat etmem gereken şeylerden birisi anakart diğerleri ise ekran kartı ve sıvı soğutucunun boyutu. Anakartım H610M-R D4, ekran kartım 6750 XT ve sıvı soğutucum le720. PSU'ya gerek yok, kasa da boş kasa olması daha iyi olur ama bu fiyatlarda tabii ki güzel PSU'lu bir kasa varsa uygun fiyatlı neden olmasın? PSU'm TR2 S, buna göre PSU'lu önerirseniz sevinirim. Kasanın akvaryum falan olması hiç önemli değil. Siyah olmasını tercih etmiyorum beyaz veya diğer tüm renklere okeyim ama bulunmuyorsa tabii ki siyahta olur. 5000₺ gibi bir bütçe ayırsam az mı olur hiçbir fikrim yok. H6 Flow gibi olursa öndeki girişleri çok sevinirim çünkü Bluetooth adaptörü, alacağım kulaklığın donglesini kasanın ön tarafına takmak istiyorum fakat bu kasamda yapmaya çalıştığımda çekmeceyle arasına sıkışıyorlar ve olmuyor bu beni rahatsız ediyor. Kasamdaki 4 fanı kullanmaya devam edebilirim ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok sıvı soğutucu yüzünden anakartımda yeterli slot yok galiba 4. fanı takabileceğim bir yer bulamadım bunun için bir çoğaltıcı vs. var mıdır?

1740546783633.png

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909471.html bu kasa o masaya gayet güzel oturur ama içini çok gösterir.

Parçaların siyah renkliyse https://www.akakce.com/bilgisayar-k...on-atx-mid-tower-beyaz-fiyati,1897223642.html bu kasa önden görünümü biraz daha kapatır beyaz daha ön planda olur kasa kısmında.

Görüntü önemli değil kasanın içini zaten ilerleyen zamanlarda değiştirme düşüncesi var. İçini çok göstermesi kötü bir şey mi? H7 Flow'un portları üst kısımda bana h6'nınki gibi lazım. Masam aynısı değil benziyor kasa aynı konumda duracak ve H570TG tam oluyor nerdeyse bendeki bölmeye.

Sığar 200mm uzunluğu destekliyor diyor kasa için H6 Flow | Gaming PC Cases | NZXT

Bu kasa için H570 Tg'deki fanları kullansam sıkıntı olur mu ön taraftaki 3'lü fan kısmını kendi fanlarımla yapsam problem çıkar mı? Egzoz fanını takmak istiyorum ama anakartımdada yer bulamadım onun içinde bir çözüm var mıdır? Kasanın RGB ve Non RGB muhabbeti ne oluyor? Fan taksam anakartıma bağlasamda ışıkları yanmayıp sadece çalışacak mı?

Fan ölçüleri genellikle her kasaya uyumlu olur standart 12 ve 14cm kasanın ölçüleri ile aynı ise rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kasanın RGB olayı kendi fanları olabilir. RGB fan alıp anakarta bağlı olursa RGB yanar.

Fan ölçüleri genellikle her kasaya uyumlu olur standart 12 ve 14cm kasanın ölçüleri ile aynı ise rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kasanın RGB olayı kendi fanları olabilir. RGB fan alıp anakarta bağlı olursa RGB yanar.

RGB H6 Flow versiyonuna bakacağım o zaman tekli fanlar çok pahalıya satılıyorken çok az fark var non RGB ve RGB fanlar arasında. Anakart olarak ATX'ler oluyor sadece değil mi? Ekran kartını dik kullanmada problem çıkartır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı