5700 XT PUBG anlık takılmalar var mı?

gedik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

RTX 2060 modelinden 5700 XT modeline geçmek istiyorum. Ana oyun olarak PUBG oynuyorum diğer oyunlarda aldığı FPS değerleri bana pek bir şey ifade etmiyor. Forumlarda kullancılar, 5700 XT nin UNREAL ENGINE tabanlı oyunlarda anlık takılma ve düşük performans problemlerinden şikayetçiler, umutlarını güncellemeye bağlamışlar. Hal böyle olunca almadan önce şüpheye düştüm. Aranızda kullanıp PUBG'de test yapan var mı?

Sistem
  • Ryzen 3600 @4.2 GHZ OC
  • MSI X570 Gaming Edge Wifi
  • Corsair 16 GB@3200MHZ RAM CL 15
  • MSI RTX 2060 Gaming Z
  • Seasonic 650W Gold

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 2.jpg
    2.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 77
RX 5700 Serisi için biraz beklemeni öneririm yazılımsal sorular var yeni bir kart olduğu için şu sorunlar bir çözülsün öyle al alacaksan.
Tuhaf.. NVIDIA ve INTEL cephesi yeni bir kart, işlemci yayınlayınca, RTX 2070 almayın daha yeni bir kart yazılımsal bir problem var veya 9700K almayın yeni bir işlemci problemlerle dolu konuları görmedim.

AMD cephesinde böyle konular çok fazla. AMD her seferinde kullancıları yeni bir güncellemeye mahkum bırakıyor. AMD yi severim ama bu problemleri yakıştıramıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı