5700X vs 5800X vs 5700x3D vs 5800x3D

İkisi arasın da Gigabyte daha bir marka değeri olduğu galaxa göre daha iyi gibi malzeme kalitesinden dolayı. AMD tarafına hiç bakmadım NVIDIA göre daha ekonomik tabii ama yazılımdan dolayı NVIDIA daha stabil gibi.

Markadan kaynaklı değil Aorus modeli Galax'ın hall of fame hariç tüm modellerinden daha iyi. Ortaya hof modelini koyarsak işler değişir. :D

Markadan kaynaklı değil Aorus modeli Galax'ın hall of fame hariç tüm modellerinden daha iyi. Ortaya hof modelini koyarsak işler değişir. :D
Benim baktığım model bu hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240823-184601.jpg
    Screenshot_20240823-184601.jpg
    208,4 KB · Görüntüleme: 25
Benim baktığım model bu hocam.

Bu modelin 4070 Ti Super olanını kullanıyorum. Rahatlıkla öneririm. Dediğim gibi Aorus modeli bunu tokatlar. Hall of fame bambaşka bir seri TR'de yok. En iyi PCB kalitesine sahip 4090 modelidir. 28+4 kullanan tek modeldir.
En yüksek TDP değerine sahip tek modeldir 666W.
Çift 12whpvr konnektörüne sahiptir. (özel BIOS ile 1200W)
Dünya rekorları kıran bir seridir. Keşke TR'de satılsa.
Galax yapıştırın geçin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu modelin 4070 Ti Super olanını kullanıyorum. Rahatlıkla öneririm. Dediğim gibi Aorus modeli bunu tokatlar. Hall of fame bambaşka bir seri TR'de yok. En iyi PCB kalitesine sahip 4090 modelidir. 28+4 kullanan tek modeldir.
En yüksek TDP değerine sahip tek modeldir 666W.
Çift 12whpvr konnektörüne sahiptir. (özel BIOS ile 1200W)
Dünya rekorları kıran bir seridir. Keşke TR'de satılsa.
Galax yapıştırın geçin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performans açısından hangisi daha iyi olur hocam? Diğer bahsettiğim kart da bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240823-185618_DH.jpg
    Screenshot_20240823-185618_DH.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 18
4080 Super galax>4070 Ti Super Gigabyte Aorus. 15-20 FPS Galax geçecektir. İçindeki GPU farkından dolayı.
Bu durum da Galax daha iyi oluyor diğer tarafta marka devreye giriyor. Gigabyte 4 sene de garantisi var hocam.

Tekrar 7800 inmiş N11 de verdim siparişi bakalım umarım pişman olmam hocam.

Bu durum da Galax daha iyi oluyor diğer tarafta marka devreye giriyor. Gigabyte 4 sene de garantisi var hocam.

Tekrar 7800 inmiş N11 de verdim siparişi bakalım umarım pişman olmam hocam.
İade ettim vazgeçtim ddr5 sistem kurarım ilerleyen zaman da.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı