cengizovic
Hectopat
Güncel hocam. Her ay bakıyorum güncellemek için.Bios güncel değilse güncellemeyi unutmayın.
Güncel hocam. Her ay bakıyorum güncellemek için.Bios güncel değilse güncellemeyi unutmayın.
Aynen öyle hocam. Sarı siteye ne zaman işim düşse hep fiyatlar sıfır kadar ya da pahalı. Şuan Amazon üzerinde 300 TL indirimle 6668 TL ye geliyor. 4 ay taksitle ücretsiz faizsiz şekilde benim için uygun oldu. Bir bakın isterseniz.Ben de almayı düşünüyorum ama sarı sitede sıfır fiyatından daha pahalı satıyorlarmış onu öğrendim güle güle kullanın. 5600'den geçeceğim.
5600 daha F/P sayılır ama 5700x3D yine F/P.AM4 platformun en F/P işlemcisi 5700x3D. Kesinlike alınır, abartı değil.
5600 daha F/P sayılır ama 5700x3D yine F/P.
5600 daha F/P sayılır ama 5700x3D yine F/P.
İkinci el alma niyetini olanlar 5800x3D fiyatlarına da bakabilir. Hor kullanılmamış bir 5800x3D bulabilirseniz alınabilir. 5700x3D'den yaklaşık 10% daha performanslı.
Edit: Hızlıca bir baktım ikinci el 5800x3D'leri de ederinden fazla fiyata satıyorlar, gerek yok.
Evet şimdi ona baktım, hemen çıktım. Öyle fiyatlar var ki komple am5 anakart+işlemci+ram alabiliyorsun o fiyata.Sarı site fiyatları gördünüz mü hocam abarttıkça abartıyorlar ahaha.
Evet şimdi ona baktım, hemen çıktım. Öyle fiyatlar var ki komple AM5 anakart+işlemci+RAM alabiliyorsun o fiyata.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.