5700XT için Gigabyte vs MSI vs Sapphire

Alan daha fazla sorun yaşayan daha az. Evet ben Fanboyum aynen öyle. Gerektiğinde AMD kartta öneriyorum. Hemen fanboy savunmasını yapmanız gerçekten içler acısı...
5700Xt ilk çıktığı zamanlarda her gün 3-4 tane konu açılıyordu bu forumda. Zaten yabancı forumlarıda dahil edersek ohooo. Hâla daha açılıyor. Azaldı ama var.
RTX 2070 Al diyen benim zaten ya neyse konuyu gereksiz uzatma kendin yazmışsın zaten gerekeni ;)

Ayrıca benle tartışmak yerine internette 5700Xt ile ilgili sorunları aratırsan daha kolay cevap alırsın.
Zaten konu sahibinin tercihi dedim. RTX 2070 al dememin sebebi sorun yaşamaması açısından. Neyse.
Bu arada tek böyle düşünen ben değilim. Hayatını bu işe adamış biride böyle düşünüyor.
20191005_123956.png

Fotoğraf bana ait değil kızmasın. Fotoğraf @Lemi Galip ye ait.

Son düzenleme:
Alan daha fazla sorun yaşayan daha az. Evet ben Fanboyum aynen öyle. Gerektiğinde AMD kartta öneriyorum. Hemen fanboy savunmasını yapmanız gerçekten içler acısı...
5700 XT özelinde en sorunsuz kartlar Sapphire ve Powercolor'dan çıktı. MSI birçok modelinde sorun yaşadı, Asus zaten eline yüzüne bulaştırdı. Diğer modeller nasıldır bir şey diyemem fakat 5700 XT için en stabil ve sorunsuz kartlar Sapphire'den çıktı bu sefer.

Ayrıca benle tartışmak yerine internette 5700Xt ile ilgili sorunları aratırsan daha kolay cevap alırsın.
Zaten konu sahibinin tercihi dedim. RTX 2070 al dememin sebebi sorun yaşamaması açısından. Neyse.
Bu arada tek böyle düşünen ben değilim. Hayatını bu işe adamış biride böyle düşünüyor.Eki Görüntüle 490188
:D Sen Sapphire çamur atıyorsun şimdi geldin AMD'ye direk yapıştırıyorsun böyle devam dostum akıl küpü seni.

:D Sen Sapphire çamur atıyorsun şimdi geldin AMD'ye direk yapıştırıyorsun böyle devam dostum akıl küpü seni.
Recep baltaş Sapphire hakkinda da pek iyi düşüncelere sahip değil zaten. Ben AMD nin 5700Xt modelinin sorunlu olduğunu belirttim dikkatli okuyun derim.
Zaten sorun yaşama ihtimaliniz yüksek olan bir kartta bu ihtimali Sapphire alarak 2 katına çıkarmayın.
Bakın ne yazıyor zaten sorun yaşama ihtimaliniz olan bir kartta...
Ekstra olarak ben eski bir AMD kullanıcısı olarak yorum yapıyorum. Ve kendisinde de yine sorunlar yaşadım.
Ki halihazırda hâla sistemimde AMD işlemci kullanıyorum. Yani Fanboy değilim. Size göre öyle olabilirim ama Nvdia bana para vermiyor. Verse iyi olur tabii ama vermiyor.
Ayrıca bilip bilmeden fanboy demeyin daha önce çok kez RX570 veya 580 önerdim. Duruma göre yaptığım öneri değişiyor ama şu durumda bütçe RTX 2070 super'e el veriyorken oyumu 2070 Super'den yana kullandım.

Son düzenleme:
Recep baltaş Sapphire hakkinda da pek iyi düşüncelere sahip değil zaten. Ben AMD nin 5700Xt modelinin sorunlu olduğunu belirttim dikkatli okuyun derim.

Bakın ne yazıyor zaten sorun yaşama ihtimaliniz olan bir kartta...
Arkadaşım her kartta hatalar olabilir kul yapımı bu aletler gereksiz fan boyluğuna girdiniz bari susunda rezil olmayın. Bu arada rtx 2070'de alınabilir bütçeniz mümkünse gereksiz yere kartları kötülemeye gerek yok arkadaşın yaptığı gibi. ;)

Ben rtx 2070 kötü demedim nerenle okuyorsun yazdıklarımı sadece kötülediğiniz kart şuan gayet güzel bir şekilde fiyat performans ürünü olarak tercih ediliyor diyorum. Sizin karalamanızın aksine.
Zaten kotü dediğiniz söylemedim ki...
Neyse cidden yeterli. Iyi akşamlar daha fazla size cevap vermeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı