Piyasa belli değil. Şu an satmak mantıksız.Direkt enayi olarak görmesen keşke, acil almak isteyen biri de olabilir benim amacım insanları dolandırmak değil sonuçta.
Piyasa belli değil. Şu an satmak mantıksız.Direkt enayi olarak görmesen keşke, acil almak isteyen biri de olabilir benim amacım insanları dolandırmak değil sonuçta.
Piyasa belli değil. Şu an satmak mantıksız.
Hocam Ethereum 2.0 yayınlanacak yeni güncellemenin önümüzdeki Temmuz ayında yayınlanacağını açıklamışlar. Gelecek olan güncelleme ile ekran kartlarıyla ETH kazım yapma olayı da son bulacak farklı bir madencilik türüne geçecek yani artık yatırılan ETH miktarı kadar para kazandıracak. Araştırıp kararınızı kendiniz verin ben de tam detaylı araştırmadım.
10bin TL'ye elden sattım bu gün arkadaşlar. Ayrıca sattığım adam piyasanın farkındaydı özellikle bu kartı istedi kendisine alternatif ve daha ucuz kartlar olduğunu söyledim.Senden o kartı alan enayi olacak zaten.
Bulursan bir enayi satarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.